Position: hotel888 > 3 >

Hvordan brystimplantater arbejde ?

  

Basics


Brystimplantater er bløde plastisk afrundede objekter, der er placeret inde i brystet for at øge den form, størrelse og profil i brystet . De er indsat ved en kosmetisk kirurg på en ambulant basis. Der er en række former, størrelser og typer af implantater til rådighed . Der er risici involveret i brystforstørrelse , ligesom der er med enhver procedure , herunder risikoen for lægen fejl , infektion eller blødning . Efter tid , kan implantater deflatere og punktering eller slides , som kræver yderligere operation . Hertil kommer , kan det være vanskeligere at opdage brystkræft , når implantater er på plads .

Påfyldning


Silikone brystimplantater blev forbudt i USA i begyndelsen af 1990'erne på grund af frygt for, at implantaterne var farlige og kunne føre til alvorlige komplikationer såsom autoimmune sygdomme . Siden da , revideret Food and Drug Administration ( FDA ) udstedelse og godkendte brugen af silikone til brystforstørrelse procedurer . Technology har hjulpet industrien med udviklingen af silikoneimplantater , der er en solid gel i stedet for væske . Implantaterne er ikke lækagen, hvis punkteret og bevarer deres form længere end saltvand fyldt implantater , der kan rynke og hænge . Sammenhængende silikone gel implantater er dyrere at saltvand implantater , men mange kvinder stadig holder frygt om produktet og fortsætte med at anmode om ikke- truende saltvand versioner .

yderste lag


fyldet på en kunstig bryst er dækket af en polymer silikone shell, der også er blød og plastisk . Skallen , eller en taske , der holder enten saltvand eller silikone gel kommer i glat og teksturerede versioner . Textured skaller er tykkere og undertiden menes at give mere beskyttelse mod punktering eller bliver for stram , da huden klæber og overensstemmelse med implantatet . Glat skaller er mere naturligt at røre ved og har tendens til at vare længere uden deflatering .

Placering

Brystimplantater er typisk placeret under brystmusklerne, som bruges til at holde implantater på plads . En nedskæring er lavet omkring den naturlige kurve i brystet . Ar er skjult i sprækker under brystet . Patienter kan vælge mellem en lav, middel eller høj profil , som vil afgøre størrelsen af implantatet , og hvordan det ser ud på kroppen . Størrelsen af brystet , mål af patienten og naturlige resultat er påvirket af profilen .

Shape

Implantater kan købes , der efterligner den naturlige hældning af brystet . Disse ofte er formen valg for kvinder, der har haft fjernet bryster eller forsøger at udjævne en skæv bryst . Kaldet anatomiske implantater , kan Teardrop formen blevet forskubbet og bevæge sig rundt i brysthulen , hvilket kræver yderligere kirurgi til at reparere figuren . Runde implantater er mere stabile og har tendens til at blive på plads , ridning højere på brystet og giver en konsekvent fast form .

Care

Patienter typisk holde sig ude af arbejde og reducere fysiske aktiviteter for 5-7 dage, mens overvinde brystimplantater kirurgi . Daglig massage af brysterne er forpligtet til at lindre smerten og få nye bryster til at overholde deres position . Der er lidt smerte forbundet med bryst- udbygninger , men alle oplever smerte niveauer forskelligt . De fleste patienter fortæller en stram fornemmelse omkring brystet og mindre smerter omkring såret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------