Position: hotel888 > 3 >

alternativer til en total knæalloplastik

   Knæalloplastik er blevet udført på knæ alvorligt beskadiget af gigt siden 1970'erne . Andre kirurgiske og ikke-kirurgiske alternativer er i øjeblikket tilgængelige og bør drøftes med din læge før operation

Oral Medicin


Over-the- counter og ordineret medicin er til rådighed for at afhjælpe smerterne ledsagende gigtplagede led . Ekstra styrke arthritis formler ( over-the- counter ) og NSAID ( ordineret non-steroide anti -inflammatoriske lægemidler ) give varierende grader af smertelindring .

Injected Medicin


Kortison injektioner , guld injektioner eller tilførsel af en fælles smøremiddel kan lette smertefulde symptomer på gigt i adskillige måneder, men de er ikke en permanent løsning .

ortopædiske artikler


Brug af en stok , krykker eller knæ tandbøjle kan være nyttigt at lindre smerter forbundet med en gigt knæled. Smertefulde aktiviteter kan forværre ledskader og bør begrænses .

Vægttab

Fedme kan medføre yderligere forværring af en beskadiget vægtbærende led. En reduktion i vægt er altid anbefales som et middel til at mindske ledsmerter og forringelse .

Alternative Kirurgisk Procedurer

Afhængig af omfanget af skaderne , artroskopisk kirurgi , knæ fusion , fælles omstrukturering eller delvis fælles udskiftning kan være en levedygtigt alternativ til total knæalloplastik .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------