Position: hotel888 > 3 >

bivirkninger af brystforstørrelse

   Brystforstørrelse er en stadig mere almindeligt kosmetisk kirurgi , hvor implantater er placeret i brysterne at gøre dem større . Hundredtusinder af kvinder har gennemgået proceduren for sig selv , og det er en meget sikker procedure . Men som med enhver operation er der risici og mulige komplikationer . Det er vigtigt at gå over alle de mulige bivirkninger med Deres læge, før der har augmentation

Implant Bristning


Brystimplantater kan pause , får dem til at punktere . Dette kan medføre, at brysterne til at se ujævn . Hvis et implantat brud , vil du sandsynligvis brug for kirurgi til at erstatte eller fjerne den .

Cancer Detection


Brystimplantater kan gøre det vanskeligere at opdage brystkræft i løbet af en mammografi , fordi tumorer kan være skjult bag implantater . Det er vigtigt, at den person der udfører det mammografi kender du har implantater , så hun kan tage ekstra pleje .

Amning


I de fleste tilfælde kvinden, der undergår brystforstørrelse er i stand til at amme , men nogle mødre har svært ved . Hvis du planlægger at amme efter brystforstørrelse , skal du sørge for at fortælle det til din kirurg , fordi det kan påvirke den kirurgiske teknik .

Ændringer Sensation

Nogle kvinder , der får brystimplantater har mindre fornemmelse omkring brystvorten og bryst efter kirurgi . I de fleste tilfælde , er tabet af følelsen en midlertidig tilstand , men det kan være permanent .

Kirurgisk Side Effects

Operationen i sig selv kan give bivirkninger hos mange kvinder . Disse kan være blå mærker og hævelse omkring brysterne , smerter omkring indsnit og forstoppelse .

Infektion

Infektion er en mulig komplikation af alle kirurgiske indgreb . Vær sikker på at informere din læge, hvis du oplever feber eller influenza-lignende symptomer , rødme eller varme og ømhed omkring indsnit .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------