Position: hotel888 > 3 >

bivirkninger af gastrisk bypass

   Gastric bypass er en kirurgisk procedure, hvor en persons mave er lavet mindre i størrelse . Gastric bypass operation sker normalt på overvægtige personer , for hvem alle andre former for vægttab indsats er slået fejl . Selv gastrisk bypass-operation fører til vægttab , er der også en række potentielle bivirkninger , der kan forekomme som en følge af den procedure

Dumping syndrom


Individuel er hvem spiser mere end anbefalet af deres læge kan opleve nervøsitet , svedeture eller begynder at ryste. Enkeltpersoner kan også opleve en øget hjertefrekvens og forvirring.

Lavt blodsukker


Individuel 's , der har gastrisk bypass-operation kan opleve lavt blodsukker angreb efter operationen . Disse angreb kan forårsage svimmelhed og besvimelse .

Too Much Bakterier i tyndtarmen


Som et resultat af gastrisk bypass-operation , kan der ikke være nok nødvendigt syre produceres i maven . Denne mangel kan føre til for meget bakterievækst i tyndtarmen og forårsage nærende mangler .

vitaminmangel

Et fald i kaloriefattige og indtag af næringsstoffer som følge af en mindre mave størrelse kan føre til vitaminmangel . De mest almindelige fejl og mangler , er dem, der involverer B12 og jern .

Stomal stenose

Gastric bypass operation kan forårsage stomal stenose , en tilstand, hvor der er en indsnævring af forbindelsen mellem mave og tarm . Dette kan føre til kvalme og opkastning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------