Position: hotel888 > 3 >

bivirkninger brystimplantater af silikone

   Bivirkninger af silikone brystimplantater er meget ligesom bivirkninger af saltvand implantater . Afhængigt af hvordan implantatet er placeret , er der forskellige bivirkninger

Potentielle Side Effect # 1


Der er naturligvis altid bivirkninger af kirurgi . Milde til svære smerter og ømhed vil vare flere uger , indtil brysterne helt har helbredt fra driften .

Potentielle Side Effect # 2


tabe delvis eller fuldstændig følelse i brystvorterne og bryst område på grund at skære nerver fra kirurgi . Denne skade er uoprettelig .

Potentielle Side Effect # 3


Kom implantater kan forstyrre amningen , da mælken kirtler kan skæres og beskadiget under operationen .

Potentielle Side Effect # 4

Mens silikoneimplantater kan ikke forårsage kræft , kan de komme i vejen for at få en god mammografiscreening . Implantaterne kan skjule brystkræft , hvilket gør det svært at opdage , før det er for sent .

Potentielle Side Effect # 5

Silikoneimplantater , samt saltvand implantater , kan foråret et hul og lække den indre stoffet i omkringliggende brystvæv . Silikone er mindre tilbøjelige til at lække så meget som saltvand , fordi silikone er fastere og gummier , men lækker kan stadig ske .

Advarsel

Nej implantat vil vare evigt, og brud er muligt . Implantater skal screenes for at sikre, at de er intakte . De kunne også være erstattet med nye implantater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------