Position: hotel888 > 3 >

hvad er en Fedtsugning procedure ?

   En Fedtsugning procedure , også kendt som abdominalplastik , består af en kosmetisk kirurg fysisk stramning muskler placeret i bugvæggen , hvor de så sys på plads . Kirurgen så fjerner overskydende hud og fedt i området . Den Fedtsugning procedure som regel tager 2-6 timer at afslutte

Funktion


En Fedtsugning procedure skaber en fastere , fladere mave område , mens genopbygningen muskel på samme tid . Det kan også omfatte fedtsugning og andre Kropsløftet processer .

Typer


Variationer over den Fedtsugning procedure giver mulighed for ændringer på baggrund af hver patients behov . Traditionel , mini , endoskopisk og udvidet er alle typer af maveplastik .

Fordele


Andre fordele ved maveplastik også at slippe af med strækmærker , rynket hud . I nogle tilfælde giver en Fedtsugning mærkbar vægttab

Misforståelser

Nogle patienter mener, at deres mave er tonet for livet efter en maveplastik procedure . men det er stadig muligt at tage på i vægt i det pågældende område , hvis en sund kost og motion rutine ikke vedligeholdes .

Advarsel

Kirurgiske risici, der kan opstå efter proceduren omfatter infektioner , blodpropper , hævelse , blå mærker , ubehag og ar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------