Position: hotel888 > 3 >

hvordan bliver lasere bruges i laser øje kirurgi ?

  

Laser øjenoperation


Et af de mest almindelige fysiske lidelser , at mænd og kvinder lider af , er dårligt syn . Briller og kontakter kan hurtigt blive en irritation og en hindring , de fleste individer lang for evnen til at se klart uden nogen støtte . Laser øje kirurgi er en innovativ måde at reparere vision for en klarere syn på livet . For korrekt kandidater , kan lasersynskorrigering hjælpe dig med at få perfekt udsyn .

Sådan fungerer det


Laser øje kirurgi er faktisk ganske enkel . Laser lys er brugt til at omforme hornhinden , så det at fokusere direkte på nethinden . Omforme hornhinden kan føre til perfekte udsyn . Grunden til, at mænd og kvinder har nedsat syn er fordi hornhinden ikke er i stand til korrekt fokusere på nethinden . Forkert fokus fører til sløret syn og dybdeperception problemer . Ved at ændre hornhindens fokusering magt , kan visionen være dramatisk forbedret .

Før Laser øjenoperation


, før de undergik laser øje kirurgi , skal alle patienter først gennemgå et øje -scanning . Denne scanning afgør om du er en ordentlig kandidat til behandling og også giver dine oplysninger og krav , der bestemmer ordentlig kalibrering af laser . Selv om denne behandling har gjort store fremskridt , er der stadig nogle individer, der ikke er store kandidater til behandling . De, der har haft øjenkirurgi i det forløbne år , har øjeninfektioner eller en historie af herpes i øjet område , er gravid eller ammer , har tørre øjne syndrom eller har elever , der spile ud 7 mm i mørke er ikke ideelle kandidater til dette kirurgi . Drøftelse af alle krav med din læge vil afgøre , om denne behandling kan gavne dig. Når accepteret som en kandidat , kan patienterne gennemgå behandlingen .

I Laser øjenoperation

Behandlingen starter med bedøvende . Din læge sætter bedøvende dråber i øjet for at holde området fri for smerter . Når valne , en enhed kaldet et låg speculum er placeret over begge øjne . Denne enhed er designet til at trække sig tilbage øjenlågene , så øjnene kan forblive åben under hele behandlingen . Når på plads , er laseren korrekt kalibreret og behandlingen begynder . Din kirurg starter ved at skære en flap i hornhinden , hvilket er omkring ¼ af den samlede tykkelse . Når denne flap er trukket tilbage , laser bruger præcis lysimpulser med henblik på at omforme hornhinden .

Hver laserpuls består af en stramt fokuseret stråle af lys glimtede over overfladen af øjet . Når lyset kommer i kontakt med hornhindevæv , det fordamper en lille del af det . Ved digitalt at styre størrelse , placering og antallet af laserpulser , kan din kirurg kontrollere mængden af hornhindens fjernet væv . Når du er færdig , er det hornhindeflap erstattet og hurtigt i overensstemmelse med den nye form .

Post-behandling

I de følgende dage, hornhindeflap heler og obligationer , og patienter begynder at mærke en forskel i deres vision . De fleste patienter oplever forbedret til perfekt udsyn . Resultaterne varierer fra patient til patient baseret på individuelle faktorer , såsom omfanget af nedsat syn , øjen form og cornea form . Patienterne oplever generelt et vellykket resultat , hvilket er grunden til laser øje kirurgi er en populær måde at rette nedsat syn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------