Position: hotel888 > 3 >

hvordan er aborter gjort?

  

Methotrexat og Misoprostal ( MTX )


The American Graviditet Association , at dette abort procedure ( almindeligvis kendt som MTX ) kan kun gøres i graviditeten første syv uger . Kvinden gives methotrexat piller eller en indsprøjtning af en læge . Kvinden er også givet en vaginal stikpille af en medicin kaldet misoprostal , selv om nogle kvinder får tabletter . Disse medikamenter fremkalde sammentrækninger at rense ud i livmoderen . Kvinden går tilbage til lægen i en uge for en helbredsundersøgelse .

dilatation og udskrabning


Det er den form for abort ofte kaldes en " skrabede ". Kirurgen skal lægge sin hånd ind i kvindens skede og op til livmoderen for at udføre dette. Kvinden skal sættes under bedøvelse eller i det mindste en lokalbedøvelse for denne procedure , og livmoderhalsen er opspilede . Fosteret er skrabet fra væggene af livmoderen med en type skalpel kaldes en curette . Dette sker normalt kun indtil 12. uge af graviditeten .

vakuum aspiration


Denne metode kan anvendes indtil 12. uge af graviditeten . Kvinden er givet nogle anæstesi før proceduren . Livmoderhalsen er så udspilede med gynækologiske instrumenter eller afslappende medicin . En vakuumpumpen indsættes i et sterilt rør kaldes en kanyle og indsættes i skeden op i livmoderen bruges til at vakuum ud i livmoderen.

Intakt dilatation og Extraction ( IDX )

Det er hvad der er almindeligt kendt som en delvis fødsel abort . Kvinden er bedøvet eller gives en lokalbedøvelse . Fosteret er injiceret med lidokain at stoppe hjertet og dermed sikre sin død før proceduren . Fosteret er så vendt til at blive trukket ud af skeden fødderne først . Dens hoved er så åbnet og skubbet i ( eller dekomprimeret ) for at gøre udvinding af store hoved lettere.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------