Position: hotel888 > 3 >

hvordan er en knæalloplastik gjort ?

  

Overvejelser


Den knæalloplastik Proceduren begynder med at afgøre, om en patient er den rigtige kandidat til en operation . En medicinsk eksamen vil indgå , hvis en beskadiget knæleddet er til stede , kontrol for hævelse , vifte af bevægelse , styrke og stabilitet . Kirurgi er nødvendig , når knæet er mærkbart smertefuld under daglige aktiviteter og at smerte er stigende , på trods af at prøve andre behandlinger , såsom knæleddet injektioner , anti-inflammatorisk medicin , fælles kosttilskud eller ændre rutineflytning . En patient bør ikke betragte sig selv som en kandidat til knæalloplastik , hvis andre behandlinger er faldende smerte , eller hvis ømme er ikke en vedvarende og konstant sagen .

Procedure


Der er to hovedtyper af knæalloplastik muligheder . Den første er en total knæalloplastik , hvor det beskadigede fælles fjernes og erstattes med en kunstig implantat lavet af metal og plast . Først , en 6-til 8- tommer snit er lavet over knæet , skære gennem hud, muskler og væv til at afsløre det beskadigede område . Da knæleddet er midt forbindelsen mellem lårbenet ( lårben ) og skinnebenet ( skinnebenet ) , overfladen ender på hver ben tættest på knæet er udsendt , og alle brusk fjernes , før implantatet er knyttet til begge knogler . At sikre, at knoglerne er skåret korrekt at tilpasse sig de nye implantater , noejagtighed guider anvendes . En metalkappe er indført over enden af lårbenet ben , og et plastmateriale passer over skinnebenet knoglen . Implantatet er designet til at fungere som enhver almindelig knæ , så det fælles til at rulle og glide , når den er bøjet . Den udskiftning er holdt i sin position med enten cementeret implantater eller tryk-fit implantater . Cementerede implantater er omgivet af en hård stof og passer ind i knoglerne. En prespasning implantat giver knogle til at vokse ind i det , roddannelse det på plads . Afhængigt af forme knæskallen er i , der er nogle tilfælde , som også skal denne del af knæleddet skal udskiftes . De omkringliggende ledbånd kan også være nødvendigt at justere eller adskilt til at rumme udskiftning og dens funktion . Lagene af væv bliver derefter syet sammen igen , kan en tube indsættes for flydende dræning , er huden syet sammen igen og incisionssted bandager . En delvis knæalloplastik er designet på samme måde , men er langt mindre væv forstyrret og en meget mindre snit kan laves

Resultater


knæproteser procedurer skal følges med rehabilitering foranstaltninger til at holde implantatet fungerer korrekt . Rehabilitering fokuserer omkring flytning af erstatning, og sørg for konstant kan bøjes og rettede . Aktiviteter, der anbefales for patienter efter operation omfatter svømning , vandre-og cykelture , men frarådes gang og høj -impact idræt . Det beløb, aktivitet en patient ikke korrelerer med mængden af slid en udskiftning vil udholde . Som med de fleste operationer er der risiko for at overveje , efter en knæalloplastik , der kan bestå af infektion , stivhed , blodpropper og blodtab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------