Position: hotel888 > 3 >

hvordan er kirurgisk hæfteklammer fjernes ?

  

Hvad er kirurgiske Staples ?


Kirurgiske hæfteklammer er små , hæfteklammer sterilt metal udviklet til brug i stedet for de traditionelle sutur at lukke en kirurgisk sår . Hæftning er mere konsekvent og mindre tidskrævende end suturering .

Staples er generelt lavet af rustfrit stål eller titanium , og kan bruges ikke kun til at lukke sår i huden , men også for at forbinde nogle indre organer .

Kirurgisk hæfteklammer er fastgjort til huden ved hjælp af en specialiseret hæftemaskine . Tidlig hæftemaskine var lavet af rustfrit stål og var genbruges , og mens disse hæftemaskiner stadig eksisterer , den nye trend er plast , engangs hæftemaskine .

Fjernelse af Staples


Når et sår er helet , kan kirurgisk hæfteklammer fjernes ved en læge eller sygeplejerske , ved hjælp af en specialiseret og steril korte remover , eller i hånden , afhængigt af hvor længe kramperne har været i såret , og hvordan indlejret de er i huden. Hæfteklammer fjernes som regel efter 7 til 10 dage .

Hvis du vil fjerne hæfteklammer i hånden , en medicinsk uddannet vil bruge et instrument , som ligner nåle-næse tænger , og de korte vil være bøjet , og trækkes ud af huden .

I begge situationer , bør såret og omegn skal steriliseres . Fjernelse er en hurtig proces og bør ikke tage mere end et par minutter til en gennemsnitlig størrelse sår .

Fjernelse kirurgisk hæfteklammer er en forholdsvis smertefri proces , der ofte beskrives som en " rykke " fornemmelse , selv om fjernelsen processen kan forårsage mere ubehag i traditionelt udbud områder . Sedation er sædvanligvis ikke påkrævet .

Yderligere oplysninger


Når kirurgiske hæfteklammer bruges til at lukke et sår , er det vigtigt at holde hæftede område sterile og dækket for at undgå infektion . De hæftede område bør opbevares tørt , hvilket kan gøre det vanskeligt at bade .

Kirurgisk hæfteklammer er oftest bruges til at lukke sår på hovedet , og efter ortopædisk kirurgi . De er ikke egnet til brug på ansigt eller hænder , som nerver og sener er tæt på hudens overflade på disse områder .

Staples bør ikke fjernes af andre end en uddannet sundhedsmedarbejder.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------