Position: hotel888 > 3 >

hvordan er medicinsk igler brugt i plastikkirurgi ?

  

Leech Therapy


igler er ormelignende organismer cirka 02:58 inches i længden . De har små tænder , der suges ind et område og suge blod . De anvendes i medicinske faciliteter til at øge omsætning , forbedre blodgennemstrømningen og hastighed healing . De fjerner samles, ubevægelig blod, som truer væv overlevelse . Teknisk, den amerikanske Federal Drug Administration klassificerer igler som medicinsk udstyr , fordi de forårsager blodet til at løbe , som ellers ville forblive stillestående og komplicere kirurgi . Oprettelse af en rute til pulje blod kan være svært at umuligt for kirurger , afhængigt af den skade , type procedure eller indsnit . Flytning af blod forårsager resten af kroppens blod for at haste til området og i sidste ende overtage , hvilket sikrer vævet overlevelse . Igler anvendes generelt kun , når andre metoder er opbrugt . To til tre igler anvendes per patient , og de falder af efter ca 40 minutter. De producerer en naturlig blod tyndere og antikoagulerende kaldet hirudin , der fortsætter dræning blod , selv efter at agterliget er blevet fjernet .

Plastic og rekonstruktionskirurgi


I plastik-og rekonstruktionskirurgi , igler er særligt nyttige, når der knyttes afhuggede lemmer og forbedre cirkulation i cut flapper af kød . Blodkar fundet i amputationer er ofte så dårligt skåret , at omsætning er svært at genstarte . Igler stimulere blodgennemstrømning og få det i gang igen , hvilket øger chancerne for, at vedhænget vil kunne benyttes igen og funktionel . Under plastikkirurgi , lægen, hvis ser , at vævet er ved at dø på grund af operationen , kan igler vende processen og spare flaps med kompromitteret cirkulation . Under bryst rekonstruktionskirurgi efter en mastektomi , er igler bruges til at fjerne venøs blod, der kan udvikle sig i underlivet . I tilfælde som dette og andre former for plastikoperationer , er agterlig terapi et levedygtigt alternativ , fordi operation for at fjerne stoppet blodet kan have flere risici end at bruge igler at fjerne det .

Sikkerhed


igler , der anvendes i agterliget terapi er ikke høstes i naturen. De er rejst i kontrollerede miljøer , som er strengt reguleret af regeringen. Selv om risikoen for komplikationer er meget lille , nogle patienter udvikler en infektion fra et kemikalie i dyrets tarm , der udskilles til blodbanen. Denne infektion er generelt behandlet med antibiotika og er ikke livstruende . Fordi agterliget tilfører en blodfortyndende middel , lejlighedsvis blod ikke vender tilbage til normal hurtigt nok og for meget blødning kan forekomme . Dette kan kræve en transfusion eller jerntabletter for at genoprette blodets viskositet . Igler også udskiller en bedøvende kemisk , når de hægte sig på kroppen , så agterliget terapi anvendes i plastikkirurgi gør ikke ondt . Når de igler der anvendes , er de human bortskaffes som medicinsk affald .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------