Position: hotel888 > 3 >

hvordan er navlestrengsblod stamceller bruges ?

  

Fysiologi


Ved fødslen op til 100 ml stamceller blod kan hentes fra navlestrengen og moderkagen . Når det bruges i transplantation, navlestreng stamceller kan fremme helingen meget hurtigere end andre celler taget fra donorblod . Stamceller kan udvides til at gøre deres virkning endnu vigtigere . Stamceller kan udvides , eller der dyrkes i laboratoriet , fra 10 til en faktor på 1. 000 og har evnen til at blive hvad som helst form for celle er behov for i kroppen . Navlestrengen hos mennesker , anses for lægemidler og kræver Food and Drug Administration ( FDA ) godkendelse til brug i behandling af sygdommen .

Research


Forskning fortsætter på brugen af navlestrengsblod stamceller til medicinske behandlinger . Mest vellykkede forsøg har været på patienter , der har modtaget transplantationer. Ledningen blod, eller bloddannende stamceller ( HSC ) , kan bidrage til at fremme heling og accept af de nye organer ved at kopiere de nødvendige blod markører . HSC kan hjælpe kræftpatienter kampen off de invaderende celler ved hurtigt at erstatte de beskadigede celler. Celler , der blev ødelagt af kemoterapi , kan reproduceres og hjælper med at bekæmpe infektioner . Sygdomme med ingen kendte helbredelsesmetoder , såsom Parkinsons sygdom , diabetes , aids , genetiske sygdomme og kræft er alle menes at være gode kandidater til stamcellebehandling . Forskere mener, at stamceller blod , kan være nøglen til at forebygge og healing en bred vifte af sygdomme .

Future


Som FDA godkendelse til stamcelleforskning og anvendelsen kommer igennem , mange mennesker er klar til at modtage behandlinger fra stamceller celler , de har gemt . Siden slutningen af 1990'erne , har navlestrengsblod banker åbnes, at fastfryse navlestrenge af nyfødte til senere brug , hvis de bliver syge . De samme stamceller ofte kan bruges til familiemedlemmer med lignende gen strukturer . Startomkostninger for at gemme navlestrengsblod i en privat bank kan køre overalt fra $ 700 til tusindvis af dollars . Månedlige oplagspenge kan koste mere $ 100 per måned . Offentlige blodbankerne indsamle navlestrengsblod til forskning og til opbevaring og accepterer doneret snore uden omkostninger . Moderselskabets Guide til Cord Blood Foundation viser alle registrerede offentlige og private banker for navlestrengsblod og giver opdaterede oplysninger om status for forskning og godkendelser til stamceller brug i USA . Det er også stillinger vellykkede behandlinger, som allerede har fundet sted udnytte stamceller fra navlestrengsblod .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------