Position: hotel888 > 3 >

hvordan gastric bypass arbejde ?

  

Faldende Mave Størrelse


Gastric bypass er en alvorlig abdominalkirurgi , der er udført på patienter, der har et body mass index på mindst 40 . Hvis en person har et BMI på 35 til 39, men har et alvorligt sundhedsproblem , der bliver forårsaget af fedme , at patienten er også en kandidat til en operation . Gastrisk bypass virker ved kirurgisk afskærmning fleste af patientens mave . Dette skaber en meget mindre mave, der kan holde mindre og vil holde maden i kortere tid , end hvis hele maven blev brugt .

Omgåelse del af Tarmfunktion


at lukke det største areal i maven , lægen vil bruge miniature instrumenter til at hæfte maven for at lukke det ud . Derefter vil lægen bypass del af patientens tyndtarmen ved at slutte en nedre del af tyndtarmen direkte til maven. Ved at springe en del af tyndtarmen , færre kalorier fra patientens fødevarer, vil blive absorberet af tarmene . Mellem de mindre maven og bypass af en del af tarmene , vil patienten være i stand til at tage et højt antal af kalorier og mange af de spist kalorier , vil ikke blive absorberet af kroppen .

efter operationen


Med en mindre mave , kan patienten spise meget små portioner af mad og ikke føle sig sulten . Patienter nødt til at gå på særlige diæter efter operationen for at sikre, at de får de næringsstoffer de behøver. På grund af det lille antal kalorier , som patienten kan tage ind, hver bid af fødevarer tællinger efter at have gastric bypass operation . Patienten vil også skulle tage et par kosttilskud for at undgå blodmangel og vitaminmangel , der kan opstå som følge af færre næringsstoffer at blive opslugt af tarmene . Mens operationen har en succesrate på op til 75 procent , er det muligt for patienter langsomt at strække deres maver til en større størrelse og for at få tilbage den tabte vægt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------