Position: hotel888 > 3 >

hvordan gør de gastric bypass operation ?

   Gastrisk bypass operation ændrer anatomi dit fordøjelsessystem med henblik på at begrænse mængden af mad, du kan tage ind og fordøje . Du tabe sig og nedsætte din risiko for fedme-relaterede medicinske problemer. Kirurger foretrækker gastric bypass i forhold til andre former for vægttab kirurgi , fordi det er sikrere og har færre komplikationer . Hvis du følger op med adfærd ændrer sig efter operationen , kan du tabe konsekvent og på lang sigt . Gastric bypass bør ikke betragtes som en let vægttab løsning . Det er en alvorlig operation

Procedure


I gastrisk bypass-operation , kirurgen hæfteklammer din mave øverst , skaber en pose det er på størrelse med en valnød , afspærret fra resten af maven . Kirurgen derefter skærer tyndtarmen og syr en del af det rigtige til den nye pose .

Food Omdirigeret


Maden er omdirigeret med denne nye forbindelse , omgå de fleste af maven og ind i anden del af tyndtarmen . Således din krop absorberer færre kalorier . Den uudnyttede del af maven er fortsat sund på trods af ikke at blive brugt .

Værktøjer


Mange kirurger udføre gastrisk bypass-operation ved hjælp af en laparoskop , som er et lille instrument med en vedhæftet kamera . Det kommer ind i kroppen gennem små snit , vejlede kirurgen gennem proceduren.

Effects

Laparoskopisk gastrisk bypass operation resulterer i en kortere hospitalsophold og hurtigere helbredelse end traditionelle kirurgiske metoder . Nogle mennesker er ikke kandidater til laparoskopisk gastrisk bypass , men så taler det over med din læge .

Forholdsregler

Forvent at være under fuld narkose under gastrisk bypass operation . Du vil enten inhalere analgetika som en gas eller modtager medicinen via et drop til at holde dig i søvn under operationen .

Tidsramme

Gastric bypass operation tager omkring fire timer. Du vågner op i et opvågningsstuen efter operationen , hvor medicinsk personale ure dig i tilfælde af komplikationer . Du vil blive på hospitalet alt fra tre til fem dage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------