Position: hotel888 > 3 >

hvordan man får dækning for brystreduktion

  Hvis du er en af de tusindvis af kvinder, der var velsignet eller forbandet med store bryster , og du ønsker en reduktion , vil du finde meget hurtigt , at nogle forsikringsselskaber kan føle, at brystreduktion er en kosmetisk operation, og vil ikke betale for det . Det er op til dig at bevise, hvor påvirker dit liv og dem omkring dig . Her er nogle skridt til at hjælpe dig med at vinde denne kamp med dit forsikringsselskab

Du skal bruge: .
Big bryst
. Rygsmerter .
Dokumentation .
Læge på din side .

Forsikring , der dækker bryst reduktioner .
.
Vilje til at kæmpe .


1 .

DOCUMENTANTION ! DOKUMENTATION !
Forsikringsselskaberne ønsker en oversigt over alle dine smerter og kampe som en person med store bryster . De ønsker at se, hvor mange læger du har set , hvor meget medicin du har taget , og hvor meget terapi du har gjort .
2 .
besøge en læge ASAP !

Hvis du ikke har gået til en læge , så gør det nu ! Jo før du får din sag på papir , jo hurtigere kan du begynde at forhandle med dit forsikringsselskab .
3 .

uden medicin !
De fleste læger vil anbefale en muskel relaxer at hjælpe med rygsmerter og spasmer . Det er ikke godt , dette er kun en midlertidig løsning på dit problem . Spørg din læge , hvad andre muligheder er der for dig , så spørg om brystreduktion . De fleste læger vil ikke gå direkte til operation , kan de ønsker at prøve andre ting først .
4 .
Fysioterapi !
Din læge kan anbefale fysisk terapi . Dette er hvor du vil lære hvordan man kan styrke din ryg og hjælpe dig bære vægten bedre , kan du prøve det , hvis det forsikringsselskab, ser , at du virkelig prøvet alt derude , er de mere villige til at betale for operationen .
5 .
hold dig ikke tilbage !
Sørg for at fortælle og vise din læge alt ! . Som de fleste kvinder med en stor kiste , sandsynligvis du har riller på dine skuldre , rygsmerter , nakkesmerter , rygspasmer eller snurren i dine hænder eller finger tips. Også en masse store breasted kvinder er på den tunge side , dette skyldes rygproblemer . Det skaber en ond cirkel , hvor du ikke kan udøve på grund af de rygproblemer , så du fortsætter med at tage på i vægt , der lægger mere pres på din ryg , er det ikke sundt for dig .
6 .
plastikkirurg
Hvis du har gjort det så langt , er det fordi din læge endelig har anbefalet en brystreduktion for dig . Husk på, at plastik kirurg er din bedste ven ! Vær forberedt på at blive set af lægen uden din top , vil målingerne blive taget fra alle sider af brystet, og bryster og billeder vil blive taget fra hagen ned til din talje . Forsikringsselskabet ønsker alt dette plus alle de papirer du har samle så langt. Din plastik kirurg vil tage sig af alt dette for dig .
7 .
Don't Give Up !
Hvis der på dit første prøver de benægte din påstand , så spørg dem hvorfor . Derefter løse uanset problemet er , og tvisten det og holde bestride , indtil de lader du har det . Husk, at du kæmper for dit helbred og velvære her , er du kæmper for din frihed . Må ikke nogensinde give op !

gode råd og advarsler


 • Kampen måske hårdt , men det er så det værd !
 • Nogle forsikringsselskaber kan kun bruge en kirurg anbefaling .
 • Brystreduktion er IKKE kosmetisk kirurgi . Lad ikke nogen fortælle dig det.
 • Sørg for at din kirurg er bord certificeret og hører til American Society of Aesthetic Plastic Surgery ( ASAPS )
 • din kirurg bør have datterselskaber med Krediteret sygehuse , der vil sikre en høj kvalitet i plejen.
 • Bliv ikke desperat og gå til et hospital i et andet land . Hvis du gør så sørg for at tjekke legitimationsoplysninger og gå rundt i anlægget for at se, hvordan andre får behandlet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------