Position: hotel888 > 3 >

hvordan man gør knæ styrke øvelser efter artroskopisk kirurgi i hjemmet

  Efter artroskopisk knæoperationer , skal du re- styrke dine muskler omkring knæet . Din læge vil sikkert sende dig til en fysioterapeut til at starte dit nye træningsprogram og at rehabilitere dit knæ . Når du har gået flere gange , hvis du er ligesom mig , vil du ønsker at minimere besøg . Jeg ønskede ikke at bruge min tid eller penge at gå til lægen /terapeuten tre eller fire gange om ugen . Hvis du er motiveret til at blive stærkere hurtigt , kan du gøre det uden at forlade dit hjem . Du bør dog tjekke ind fra tid til anden med terapeut eller læge for at sikre , at tingene er heler ordentligt .

Du skal bruge:
ankel vægte , motion band , træningsmåtte , lille håndklæde


1
Sæt anklen lodder på dine ankler . . Start ud ved hjælp af et eller to pounds , indtil dine ben føles stærkere . Brug ikke vægten på alle , hvis dine knæ føles øm på ethvert tidspunkt under et af disse øvelser. Brug din mat til at ligge på for de følgende øvelser .
Leg elevatorer-front . Lig på ryggen . Træk det ene knæ op , samtidig med at den på gulvet . Hæv det andet ben ikke er højere end det bøjede knæ . Gør dette 30 gange . Skift ben og gentag .

2 .
Lie på din side . Langsomt hæve ben ikke højere end halvvejs op . Gentag 30 gange . Gentag på den anden side .
3 .
Lig på maven med hovedet nedad. Bøje benene op , som om du sparker tilbage en ad gangen . Do 30 gentagelser på hvert ben .
4 .

Suspenderet ben rejser . Med ankel vægtene på , sidde på kanten af en seng eller ethvert sted, hvor dine ben kan hænge uden at nå gulvet . Løft det ene ben op til højden af opholdsområde , hold for tre tæller, og langsomt lade det ned . Do 30 gentagelser . Gentag dette på det andet ben .
5 .
stående bøjet ben rejser . Står lige og holde fast i en stol eller en anden overflade for balance , hvis du har brug for det . Sparke op dit ben langsomt i ryggen . Gør det 30 gange . Gentag dette på det andet ben .
6 .
Øvelse band bøje . Tag en stram øvelse band og binde det på enden . Lukke en dør i den ene ende til at sikre det . Træd ind i bandet . Sørg for, at bandet lander på bøje på indersiden af knæet . Hvis det gør ondt lidt , få lidt håndklæde og placere den under båndet. Står lige og bøje knæ ind og ud , og sørg for , at når du trækker ud , du føler bandet går stramt , men ikke nok til at forårsage smerte . Gør dette 30 gange .

7 .
Ice dit knæ . Efter du har udøvet , vil dit knæ naturligvis ondt . Du er nødt til is det i 10-20 minutter efter træningen.

gode råd og advarsler


 • Stop med træningen, hvis du på noget tidspunkt at føle smerte .
 • Er disse øvelser og henvise til min eHow om , hvordan motion før knæ operation for flere tips .
 • Gå til din gym for at bruge en motionscykel til at supplere disse øvelser . Tag det langsomt . Læg ikke for meget modstand på cyklen i første omgang .
 • Hold smilende . Dine knæ vil være stærk på ingen tid !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------