Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan afgøre, om botox behandlinger er rigtige for dig

   Modtager botulinumtoksin eller Botox , er blevet et populært alternativ til ansigtsløftning . Hvis du mener, at dette ikke kirurgisk ansigtsløft alternativ du skal være klar over, hvad man kan forvente
1 .
Botox behandlinger kan hjælpe med at reducere rynker forårsaget af bevægelse , såsom rynkede eller latter . Kun den enkelte kan afgøre, om dine rynker har fået til et punkt , at det er tid til at tage affære.
2 .
før de søger behandling , potentielle patienter nødt til at forstå , at mens lille , er der risiko forbundet med Botox indsprøjtninger . Ca. 5 % af patienterne vil opleve hængende øjenlåg , hvis dette er et område, der behandles . Effekter generelt vil forsvinde i 3 til 4 måneder . Enhver med æg allergi bør undgå behandling som injektion er lavet med et æg base .

3 .
Når du har taget beslutningen om at gå videre med behandlingen , skal du kontakte din hudlæge . Udført korrekt , er Botox faktisk ikke lamme den målrettede muskler , bare begrænser deres mobilitet og dermed rynker . Dybe linjer er afslappet og små eller overfladiske linjer til at forsvinde .
4 .
Den egentlige behandling af injektioner tager kun et par minutter . Patienten bør tage det let for de første par timer efter behandlingen, og derefter kan vende tilbage til normale aktiviteter . Håndkøb smertestillende kan tages for eventuelle gener . Resultater bør blive synlige i 3 til 10 dage . Virkningerne vil typisk sidste 3 til 4 måneder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------