Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan læse hjernen MR resultater

  En magnetisk resonans maskine , eller MR tager tværsnit billeder af hjernen forfra , top og side at give et fuldstændigt billede af hjernen gennem " slice " billeder . Læsning af billeder præsenteres i en hjerne MR er ikke svært , men kræver en omfattende forståelse af hjernens anatomi . En anatomi bog giver en reference til identifikation af hjernen komponenter i en sund tilstand . Radiologer , dog give lægerne præcise MRI aflæsninger hvorfra diagnoser er lavet .
1
Placer MR film foran en lyskilde for at se kontrastrige billeder nu!
2 .
Hjernen er det grå område på filmen og har mørke " floder " hele vejen igennem, som repræsenterer cerebral flydende og omkringliggende sinus hulrum .
3 .

Consult en anatomi bog at indkredse og sammenligne de vigtigste anatomiske komponenter, der er repræsenteret i MRI billederne .
4 .
Find den frontale cortex , tindingelapperne og occipital proces i bunden af kraniet i MR-scanning.
5 .
Sammenlign billederne på MRI filmen til dem i anatomi bog for at bestemme ikke symmetriske områder, som er forskellige i farve , form og størrelse .

6 .

ikke symmetriske områder, der synes mørkere end normalt tyder på en læsion med udsivning af cerebral væske . Lysere områder, der er næsten helt hvide foreslå en masse , der kan være en tumor .

gode råd og advarsler


 • Et kvalificeret radiologen skal læse MR-scanning for en nøjagtig fortolkning af resultater . Konsultere din læge for fuld MRI rapport og eventuelle sundhedsmæssige bekymringer , der er rejst.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------