Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan rense en kolon før operation

  Hvorvidt går ind for en procedure som en sigmoideoskopi eller en koloskopi , eller bare at forberede for kirurgi , bør et af de vigtigste ting patienter vide om, er hvordan man korrekt rense deres tyktarmen . Hvis du allerede på sygehuset , læger efterlade noter til sygeplejersker på de procedurer, der er nødvendige for at til dette. For operationer , administrere sygeplejersker en 1000 cc fjender .
Men hvis du har den procedure, gøres som en ambulant , bliver du nødt til at udføre udrensning selv . Lægens personale vil give dig instruktioner om, hvordan du gør det . Det er vigtigt at følge instruktionerne til punkt og prikke , for hvis ikke tyktarmen er ordentligt rengjort , den procedure /operation vil blive rykket

Du skal bruge: .
lægens anvisning
. Fuld Væsker som f. eks tomat suppe , yoghurt naturel , sikre.
Klare væsker som f. eks kylling eller oksekød bouillon , 7- Up eller Sprite .
Golytely .

En eller to lavement .
Masser af toiletpapir .
Skånsom vaskeklude som putter .

Rengøring bør begynde 48 timer før


1 .

Fireogtyve timer før den planlagte operation eller procedure , spise kun en fuld flydende diæt . Det begynder at rense fast føde ud af tarmkanalen . Fuld væsker omfatter sådanne ting som cremet suppe , yoghurt naturel og drikkevarer såsom Sikre , som vil give dig de vitaminer du har brug for i løbet af denne tid .
2 .
Dagen før operationen /procedure , begynder den klare væske kost . Klare væsker betyde netop det . Du kan se igennem dem . Kylling bouillon er en af de mest almindelige . Du kan også have oksekød bouillon . Du kan også drikke 7- UP , Sprite , orange sodavand , ginger ale , Gatorade , Kool-Aid . Det er tilladt at Jell-O . Selvfølgelig kan du drikke vand .
3 .
Golytely er en gallon afføringsmiddel . Lægen vil enten give dette til dig , eller give dig en recept , så du kan samle det op fra dit lokale apotek . Spørg din læge til en af de smagsvarianter . Det gør det meget lettere at drikke . Begynder at drikke den Golytely omkring 19:00 Golytely der skal tages inden for en bestemt frist , normalt inden for tre til fire timer , med den tommelfingerregel er et glas hver 30 minutter .

4 .
Når drukket Golytely , bo tæt på badeværelset . Det kan tage en time eller så at begynde at arbejde , men når det gør , det gør det! Ligegyldigt hvor forfærdeligt eller usmagelig , skal du drikke det hele . Målet er at i sidste ende , vil afføringen være flydende klar i bedste fald, eller i det mindste , den letteste af gul farve . Når du er færdig med gallon , skal du ikke blive overrasket , hvis du er i og ud af badeværelset i løbet af natten .
5 .
Hvis der er nogen form for forsnævring på tarmens tarmkanalen , skal du ikke blive overrasket, hvis når du vågen om morgenen , er der et par tilovers bidder af fast afføring . Om der er eller ej , skal du bruge mindst ¨¦n Fleet fjender . Hvis du ikke gør det, vil sygeplejerskerne gøre det , mens prepping dig for din operation /procedure .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er tilbøjelig til kvalme , så spørg din læge til en anti-kvalme piller til at tage , før du begynder Golytely . Ekstra tips : Fordi Golytely er en temmelig barsk afføringsmiddel , være parat til at opleve kramper i løbet af processen . Det vil også gøre din bagenden lidt øm , så efter hver evakuering , holde putter klar til at hjælpe lindre brænde . Hvis dette gør det som forberedelse til en koloskopi , er prep meget værre end selve proceduren .
 • Hvis du af uvisse årsager ikke kan holde Golytely ned og fortsætte med at kaste det op , skal du kontakte din læge . Der er et par andre kolon rense på markedet , såsom Citrus Nitrat . Også, hvis du oplever alvorlige mavekramper sammen med massive opkastninger , komme til skadestuen så hurtigt som du kan . Det kan være et tegn på en intestinal blokering .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------