Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan samle en person op efter operation

   For at undgå infektioner , er Hospitaler beder , at patienter med visse mindre risikabel kirurgiske procedurer, der skal tages med hjem umiddelbart efter de vågner op . Fordi patienten er stadig på vej ud af anæstesi , vil de brug for et lift hjem . Mens turen hjem er afgørende ting , der er nogle ting, du kan gøre for at gøre dette gå glat

Du skal bruge: .
mad
vandflaske .
bil .
tæppe eller en frakke .

ur med en alarm .
Kraftig plastpose .
Kleenex .
Ice Packs .1 .
Før operationen , hvis det er muligt at få så meget information som du kan fra patienten . Hvilket hospital ? Hvad tid vil de blive frigivet ? Hvilken slags tilstand bør du forvente , at de er i ? Vil de være i stand til at gå ? Vil de være i stand til at spise ?
2 .
Hvis patienten ikke vil være i stand til at gå , udarbejde en plan for at få dem hjem . Du kan få brug for at arrangere ekstra hjælp til at bære dem op ad trappen eller få dem ind og ud af en bil . Spørg før tid , hvis en kørestol eller krykker vil være behov for , og hvor de kommer fra .
3 .

Put nogle isposer i fryseren .
4 .
Skift ark på sengen , og vask pyjamas . Det kommer til at være lettere at gøre dette i forvejen. Hvis det er hensigtsmæssigt for stof , bruge lidt blegemiddel . Det gør ikke ondt at holde overflader , der kommer i nærheden af såret rent .
5 .
Cook nogle komfort mad før du går . Hvis patienten vil være i stand til at spise , er det en god ide at have kogt noget , de gerne vil , og få den klar til at re-varme . En standard første måltid for en gennemsnitlig amerikaner, der er ikke godt ville være tynd kylling suppe med sodavand kiks , men alle har deres egne præferencer . Hvis du får en chance for at bede om anmodninger gøre .
6 .
Sæt et par ting i bilen . Tag en robust plastikpose eller to , hvis patienten føler kvalme . Medbring en flaske vand til at gøre at tage piller lettere . Bring et tæppe til at gøre turen hjem comfier , og /eller bringe en ekstra pels . Hvis vejret netop har fået en masse koldere , kan patienten ikke være forberedt . En kasse med væv kan være rart at have så godt.
7 .
Få der lidt tidligt , så du kan parkere , gå ind og tjekke på patientens tilstand. Når du ved, at de er klar til at gå , kan du gå få bilen på rette sted for en let pick up . De fleste hospitaler har en udpeget loading zone .
8 .
Tjek recepter . Efter operationen er der normalt recepter at afhente . Patienten kan stadig være stærkt medicineret , når du kommer frem , hvilket vil gøre det svært at træffe rationelle domme . Det er en god ide at læse igennem recept info ark for at kontrollere for fejl , eller lægemidler, der ikke kan tages på grund af en tidligere tilstand . Det er muligt , vil patienten ikke ønsker du skal vide præcis, hvad deres medicinske tilstand er , så det er en god idé at spørge før tid , hvis de ønsker din hjælp til dette .
9 .
Løft lægemidler, hvis det er nødvendigt. Hvis smertestillende medicin er ordineret , kan patienten behov for at samle disse op personligt . Mens der , udarbejde en tidsplan for at tage medicinen . Tag den første runde , derefter indstille en alarm til næste gang at tage piller .
10 .
Spørg hvor du skal ringe til , hvis du har spørgsmål , eller patienten synes at blive værre .
11 .
Træk din bil rundt på pick up stedet .
12 .
Gå ind og hjælpe patienten til bilen .

13 .
Når du kommer hjem , hjælpe dem ind i huset og tilbyde dem nogle fødevarer, hvis det er relevant. Hvis han kirurgi var ikke alt for alvorligt , må de ikke ønsker at gå i seng . Få nogle læsestof og /eller få dem TV-fjernbetjeningen .
14 .
Hold øje med dem . Hvis de er på stærke smertestillende medicin , eller synes at være ude af det , holde minde dem til at tage deres recepter til tiden , indtil de får det bedre.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------