Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan tale med din kirurg

   Hvis du har brug for kirurgi , er det vigtigt for dig og din læge til at føre en samtale , der omfatter store kommunikation . Den måde, både du og din kirurg forstå , hvad konsekvenserne af din tilstand og din forestående operation vil være. Denne artikel vil fortælle dig hvad du kan forvente generelt , og hvordan du tale med din kirurg

Du skal bruge: .
levende vilje
. en tur .
undertiden en omsorgsperson .1 .
Forud for en kirurgisk høre , få en medicinsk høre .
Kirurger normalt vil kigge efter en kirurgisk løsning på et problem , ikke en medicinsk én. Hvis du har en medicinsk tilstand , der ikke nærme sig en kirurg , før du nærmer dig en praktiserende læge , såsom en intern medicin eller familie praksis læge . Hvis det primære sundhedstjeneste læge er overbevist om, du har brug for kirurgi , på det tidspunkt , så spørg efter to henvisninger og med alle midler besøg begge kirurger .
2 .
Må ikke blive intimideret .

Stil alle de spørgsmål, du ønsker på flere forskellige måder, hvis du ikke forstår i første omgang . Hvis du ikke helt forstår lægesprog , at kirurgen taler , spørg ham /hende til at tegne et diagram . Hertil kommer , så spørg lægen for eventuelle udskrifter , der kan være til rådighed om netop din tilstand og dens løsninger . Prøv at spørge for nogen visuelle hjælpemidler lægen måtte have.

3 .
Få testene første .
ikke engang overveje operation uden at tage sig tid til at få passende livstegn prøver . Selv relativt små elektiv kirurgi , der omfatter anæstesi bør ikke ske , medmindre din læge og du er tilfreds med tilstand dit hjerte , og alle andre forhold, der kan forårsage en nødsituation under operation . Ingen kan lide grimme overraskelser under indgrebet .
4 .
Hvor vil operationen finde sted?
Vil kirurgi finde sted på et hospital eller en kirurgisk center ? Hvilke sikkerhedsforanstaltninger har lægen arrangeret , hvis dette vil være i en surgi-center ?
5 .

Hvad narkose ?
Hvem vil gøre din anæstesi ? Vil det være en læge , eller en sygeplejerske , narkoselæge ? Hvis det er en sygeplejerske-anæstesilæge , så spørg dig selv, hvis du er fortrolig med dette valg .
6 .
Kommunikation med kirurgen fortsætter postoperativt .
Lægens kontor bør ringer til dig dagen efter operationen for at se, hvordan du gør . Hvis du har feber , eller oplever nogen tegn , der tyder du ikke healing så godt som du tror , bør du nævne dette .
En post kirurgisk besøg er næsten altid påkrævet efter operationen . Lægen kan berolige ham /hende selv såvel som du ved at kontrollere din tilstand for at kontrollere, at du er healing korrekt. Nogle gange mere end en stilling kirurgisk besøg er nødvendigt .
7 .
Vær opmærksom på din krop .
Selv når alt er sagt og gjort , og du er healing pænt , ikke ryger , og være opmærksomme på ændringer på incisionssted , samt tegn på feber . Hvis du opdager noget , er du velkommen til at ringe til kirurgen . Kirurgen er så interesserede i et godt resultat af operationen , som du er .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------