Position: hotel888 > 3 >

hvordan man skal behandle med at få din visdom tænder fjernet

  Så du får din visdom tænder fjernet . Hvis du gør alt, hvad kirurgen fortæller dig det vil gå fint , men sørg for at følge hans /hendes anvisninger omhyggeligt

Du skal bruge: .
Tålmodighed
. **** eller Norco .
Ice Packs .1 .
Før din operation forsøge at bevare roen , så din puls og blodtryk vil være normale og tillade operation for at gå glat . Bær en kortærmet løstsiddende skjorte , lange bukser og lukkede tåede sko den dag din operation . De fleste kirurger vil fortælle dig til ikke at spise eller drikke noget efter midnat dagen for din operation . Det betyder ikke spise noget eller drikke noget . Ingen mad , vand , sodavand , vitaminer , møntfabrikker , tyggegummi , noget . De vil fortælle dig at børste dine tænder operationsdagen , men ikke sluge noget vand . Grunden til at du ikke kan spise noget, er fordi det aktiverer syre i din mave og kan medføre, at du kaster op , når du er sat under .
2 .
Sørg for at du har nogen til at køre du der og hjem , skal du have nogen bo hos dig i 24 timer efter din operation . Du kan ikke køre , mens du er på smertestillende medicin, der normalt 2-3 dage efter operationen . Lige efter din operation , de vil sætte gaze i munden for at stoppe blødningen . Bite forsigtigt ned på gaze til at lægge pres og stoppe blødninger bedre . Tag den gaze ud efter 45 minutter, og har nogen inspicere din mund for at se om det stadig blødning (blødning i op til 4 timer efter operationen er normal , men hvis du anvender pres det vil tage kortere tid ) . Hvis det stadig bløder og derefter sætte nye gaze på de websteder og fortsætte med at forsigtigt bide ned . Ice munden i 20 minutter på og 20 minutter slukket , så snart du kommer hjem og for resten af dagen . Fortsæt glasur næste dag , hvis det er nødvendigt. Glasur vil gøre din mund føles meget bedre , så skal du ikke spare på det . Prøv ikke at drikke noget varmt , fordi det vil øge hævelse og gøre blødning værre .
3 .

Prøv ikke at rode med din masker , fordi det kan medføre, at maskerne til at komme ud eller fremkalde tør sokkel . Tør stikkontakten , når den blodprop kommer ud før det er meningen at dette kan være forårsaget af dig sutte på noget , som en cigaret eller en halm . Tør socket er virkelig dårlig og meget smertefuldt, så prøv dit bedste for at ikke få det .
4 .
Tag det roligt i flere dage efter din operation , fordi fysisk aktivitet øger blodgennemstrømningen og mulige brud din masker eller gøre det starte blødning igen .

Tips og advarsler


 • Må ikke bekymre dig om din operation , det vil gøre det gå lettere .
 • Må ikke sutte eller blæse på noget som helst for en uge efter operationen , det kan forårsage tørre sokkel .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------