Position: hotel888 > 3 >

hvordan man vælger en læge for ledproteser

  For fælles udskiftning kirurgi , skal du finde en kvalificeret ortopædkirurg . At vælge den rigtige læge kan være svært , og når det kommer til operation , du vil være sikker på du gør den bedste beslutning mulige . Der er nogle vigtige spørgsmål at overveje , når du vælger en læge for fælles udskiftning. Disse overvejelser vil hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning og finde den rigtige læge til dine behov

Du skal bruge: .
Forsikring oplysninger

Valg af Doctor til fælles erstatning


1 .
Tjek din forsikring dækker . Find ud af , hvad kirurger og sygehuse er dækket af din forsikring . Fælles udskiftning kirurgi er dyrt , og du ønsker at begrænse din out-of-lomme koster så meget som muligt .

2 .
Bed om anbefalinger . Din primære sundhedstjeneste læge skal have mindst en eller to henstillinger . Du kan også spørge venner og familie , hvis de er bekendt med nogen gode læger i området .
3 .
Find ud af om kirurgens uddannelse, erfaring og kvalifikationer til fælles udskiftning kirurgi . Ortopædiske kirurger dækker en bred vifte af forhold , så du måske ønsker at kigge efter en kirurg , der har specialiseret sig i fælles udskiftning kirurgi eller i det mindste har stor erfaring med det .
4 .

Overvej placering . Kig ind , hvor lægens kontor ligger samt hvad hospital du ville bruge , og hvor du vil være nødvendigt at gå for yderligere test . Afhængigt af fælles du har udskiftet , kan du blive på hospitalet i flere dage , så vælg en facilitet du er komfortabel med . Du kan også brug fysioterapi efter operationen , så spørg om disse tjenester.
5 .
Spørg om åbningstider til rådighed . Kan du planlægge aftaler til aftener eller weekender , hvis disse er de mest bekvemme tider for dig ? Hvor længe vil du nødt til at vente med at få ind for at se denne læge ? Hvis du er i en masse smerte , vil du ikke ønsker at vente lang tid til din første konsultation . Men den bedste læger er ofte dem med den længste ventelister , så du bliver nødt til at afveje fordele og ulemper i netop din situation .
6 .
Undersøg lægens baggrund . Når du har indsnævret din søgning ned til nogle få læger , besøg hjemmesiden for administratorer i Medicin for oplysninger om eventuelle disciplinære foranstaltninger eller søgsmål , at lægen kan have været involveret i.

gode råd og advarsler


 • Hvis du stadig er usikker på dit valg efter ovennævnte trin , skal du overveje planlægning et interview til at sidde ned og tale med kirurgen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------