Position: hotel888 > 3 >

om labiaplasty

   Labiaplasty er en form for kirurgi udført på det ydre kvindelige kønsorganer , specifikt skamlæber . Der er medicinske årsager til at gennemgå labiaplasty operation , der afhjælper kvinder fra smerte eller intens ubehag , men det bliver stadig mere populær som en kosmetisk procedure . Som en følge heraf har der været megen polemik omkring den procedure , uanset om det er nødvendigt , og om det er sikkert

Funktion


Labiaplasty er en operation udført på de store skamlæber og små skamlæber . I de fleste labiaplasty kirurgi , er målet at reducere skamlæber størrelse . Nogle gange , er proceduren udført af medicinske grunde , hvor en kvinde store skamlæber forårsager hendes smerter og ubehag . Mere almindeligt , er det imidlertid gjort for kosmetiske årsager , på grund af ubehag med udseendet af ens kønsorganer , såsom asymmetriske skamlæber . Det er også det undertiden sker som en del af vaginoplasty for transseksuelle personer .

Historie


Labiaplasty har været gennemført som en opfølgning på vaginoplasty operation for transseksuelle personer siden 1960'erne . Labiaplasty procedurer udføres for at reducere ubehaget og smerten af kvinder med usædvanligt store labias har også fundet sted i nogen tid . Det er kun siden begyndelsen af det 21. århundrede , imidlertid, at labiaplasty af rent kosmetiske formål blevet tilbudt . Kun siden omkring 2007 har det blevet almindeligt anerkendt og udbredt som en kosmetisk procedure .

Procedure


En labiaplasty er normalt udføres under generel anæstesi , som en ambulant procedure , og tager cirka 2 timer. Et flertal af arbejdet normalt udføres på de små skamlæber . Den overskydende hud fjernes ved at skære en kile eller V -formet i skamlæber , og derefter sy sammen øverst og nederst på skamlæberne som et middel til at opretholde den normale skamlæber kant . Efter healing , er det snit sjældent mærkbar .

Risici

Labiaplasty bærer med sig til de normale risici forbundet med almen kirurgi og anæstesi , herunder smertefulde inddrivelse tid , ardannelse , potentialet for infektion og behovet for opfølgning . Specifikke risici labiaplasty også mulighederne for smertefulde samleje og et tab af seksuel følsomhed omkring de områder , der blev opereret. Disse risici har været en del af kontroversen omkring den praksis labiaplasty som en kosmetisk procedure .

Controversy

Da omkring 2007 , har labiaplasty kirurgi for ikke -medicinske årsager været genstand for megen kritik fra feminister og Gynækologer ens. Feminister har bemærket , at mange kvinder , der ønsker at gennemgå labiaplasty har en helt normal variation i kønsorganer udseende og kun at skamme sig over deres kroppe på grund af samfundsmæssige normer . I mellemtiden har American College of Obstetricians og Gynækologer udsendte en advarsel om labiaplasy , idet risikoen for den procedure , manglende dokumenterede resultater og sandsynligheden for, at læger, der udfører den, er preying om kvinders usikkerhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------