Position: hotel888 > 3 >

silikone brystimplantater sygdomme

   Silikone gel implantater blev forbudt i 1990'erne , men efter omhyggelig forskning og forsøg , blev de genindsat af FDA som en sikker form for brystforstørrelse . amerikanske og internationale undersøgelser har ikke fundet nogen forbindelse til en øget brystkræft incidens , bindevævssygdom ( CTD ) eller andre sygdomme engang troede at være forårsaget af silikoneimplantater

Historie


Silikonegel implantater blev populær i 1980'erne . De blev taget af markedet i 1992, fordi FDA troede de var årsag CTD i patienter.

Misforståelser


Forskning fra 1992 til 2006 viste, at silikone gel implantater ikke medfører CTD , kræft eller andre sygdomme . Der er ingen kendt årsag til CTD .

Tidsramme


Den 17. november 2006 var silikone gel implantater godkendt for sikker brug af FDA . Den nye silikoneimplantater , som kaldes MemoryGel implantater , er lavet af en gummier type af silikone.

Fordele

Silikonegel implantater er tykkere end saltvand implantater og ser mere naturlige ud. De er bedre til mindre kvinder med mindre bryster da de ikke krusning lide saltvand implantater gør .

Fordele

Silikone gel implantater anbefales også for rekonstruktionskirurgi efter mastectomies .

Fun Fact

Silikone er verdens næstmest udbredte grundstof findes på jorden , ifølge justimplants. com
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------