Position: hotel888 > 3 >

udgifter til gastrisk bypass

   Beslutningen om at have gastric bypass kirurgi er en livsændrende én. Men det er også en dyr en . Mange forsikringsselskaber er begyndt at dække operationen , der erkender, at fedme er en alvorlig sundhedsrisiko . Dog kvalificerede kandidater normalt at være 100 pounds overvægt og i stand til at bevise tidligere forsøg på at tabe sig . Hvis du har lavet engagement og beslutningen om at gennemgå gastrisk bypass-operation , bør du planlægge , hvordan du håndterer den økonomiske byrde på forhånd

Omkostninger


Gastric bypass varierer fra $ 20. 000 til $ 35,000 afhængigt af lægen , praksis og placering . Planlæg en høring med læger, der udfører operationen og spørge dem , hvad de opkræver .

Finansiering


Mange læger vil give dig mulighed for at finansiere din gastrisk bypass operation . Der er planer , der tillader dig at betale det ud i alt fra tre måneder til 60 måneder med tillæg af renter .

Forsikring


Forsikring virksomheder er begyndt at dække kirurgi , der behandler sygelig fedme , men det afhænger af planen . Aetna , for eksempel , kræver to års dokumenteret anamnese af sygelig fedme , mens nogle Blue Cross planer kræver en psykiatrisk vurdering og overholdelse brev fra patienten .

postoperativ Omkostninger

Der er omkostninger til at overveje efter gastrisk bypass-operation , fordi du lever en ny livsstil . Adfærdsændringer vil kræve en gym medlemskab , køb af sunde fødevarer og nyt tøj som vægttab opstår .

Overvejelser

Du må ikke vælge din gastric bypass kirurg baseret på , hvad han opkræver for proceduren. For at sikre du får en erfaren kirurg , bede om referencer , skal du gå til en høring og se dokumentation for hans arbejde og bruge disse oplysninger til at gøre din vilje .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------