Position: hotel888 > 3 >

Formålet med gastrisk bypass operation

   Gastrisk bypass operation sæler fra en del af maven og omfartsveje den første del af tyndtarmen så godt. Som et resultat , kan personen kun spise mindre portioner af mad på et tidspunkt og den mad, der spises vil passere gennem systemet hurtigere , idet der i færre kalorier

Effekter


Fordi maven er mindre efter operationen , vil personen føle fuld hurtigt og spiser mindre. Hertil kommer , omgår maden i tarmen , så færre kalorier kan sidestilles . Vægttab resultater . Vægttabet kan hjælpe svært overvægtige patienter at forbedre deres mobilitet og livsstil og bidrage til at undgå eller håndtere vægt -relaterede betingelser såsom højt blodtryk , højt kolesteroltal og diabetes og for at nedsætte risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde relateret til overvægt .

Overvejelser


Bypass operation er forbeholdt mennesker, hvis vægt forårsager alvorlige problemer, der truer deres liv eller præsentere et handicap , og som ikke har haft succes med at tabe på anden måde . Da alle kirurgi indebærer risici , de fleste læger reserve gastric bypass operation for folk , der er overvægtige og har været det i flere år .

Typer af gastric bypass operation


Operationen kan udføres gennem en traditionel åben kirurgi . Eller det kan foregå som en laparoskopisk kirurgi , der involverer mindre incisioner . Instrumentet , der passerer gennem incisionen omfatter en minimal kamera , som kirurgen kan se at betjene . Den laparascopic version kan reducere komplikationer og den tid, som patienten til at inddrive .

Resultater

Efter gastrisk bypass-operation , de fleste mennesker begynder at tabe sig hurtigt . De vil holde tabe et par år , men et par mennesker genvinde vægt efter de bliver justeret til de mindre mave .

Risici

Andre end de sædvanlige risici forbundet med kirurgi , specifikke problemer, der kan følge af gastric bypass kirurgi kan omfatte oppustethed , kvalme eller opkastning efter at have spist . Sår , galdesten eller brok kan udvikle sig. Da operationen begrænser kroppens evne til at optage næringsstoffer , kan nogle mennesker udvikler ernæringsmæssige manglerne , især for jern eller B12 . En alvorlig infektion , peritonitis , kan opstå, hvis en lækage opstår fra maven eller tarmen til maven . Ca. 1,5 % kan dø efter en sådan operation .

Livsstil ændringer

Den person , der har gennemgået gastrisk bypass-operation har til at genlære vaner og lære at spise mindre portioner . De kan kræve tilsætning af ekstra mineraler og vitaminer for at hjælpe med at forhindre fejl og mangler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------