Position: hotel888 > 3 >

alternativer til Fedtsugning

   Plastikkirurgi , såsom en Fedtsugning er ikke kun invasiv , men kan ikke altid være nødvendigt for nogle individer . Hvis du kun har en smule overvægt (ikke mere end ti pounds ) eller moderat løs hud , er der andre alternativer for at mindske forekomsten af maven pooch

fedtsugning


Det er en procedure , der kan minimere forekomsten af overdreven fedt . Men hvis du har løs hud , kan få fedtsugning ikke være den bedste løsning , da det kan øge udseendet af sagging hud .

Body Thermage


Thermage bruger en teknik ( radiofrekvens energi ) til at løfte og stramme løs hud . Det er en ikke-kirurgisk og ikke-undvigende procedure .

Titan


Titan bruger infrarødt lys kilder til at stramme huden . Det er har drastiske resultater hos patienter , som ikke er overvægtig.

Mini Fedtsugning

En mini Fedtsugning er en operation kun udføres på maven , på grund af elasticitet tab . Det er en procedure mest valgte blandt kvinder, som har haft mere end én graviditet .

shapewear

shapewear såsom SPANX er godt for profilstyring taljen og maven , men er kun godt for udseendet af at se slankere .

Overvejelser

Da en Fedtsugning er en større kirurgisk procedure , ville det sikreste valg være enten ved hjælp af shapewear eller laver non- invasive procedurer såsom Titan eller Body Thermage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------