Position: hotel888 > 3 >

er det sikkert at amme med saltvand implantater ?

   Hvis du for nylig har haft bryst- implantater , og er bekymret for at blive i stand til at amme dit barn , være sikker på at du stadig kan . Selv om det generelt antages, at saltvand implantater har haft nogen tilknytning sygdomme til kvinder , der har dem, skal du tage hensyn til placeringen af din implantat , da dette er et vigtigt emne i amning af et spædbarn

Du skal bruge: .
smertestillende medicin .
Sunde fødevarer og kosttilskud .
Behageligt tøj .
Lotion eller ar fløde .

Misforståelser


Det var engang troede , at kvinder, der havde implantater var ude af stand til at brødføde deres børn med modermælken . På det modsatte , kan kvinder stadig amme deres børn .

frygter


På grund af den silikone lækage skræmme af 1990'erne og kvinder bliver syge på grund af dette , var det opfattelsen , at alle implantater var usikre . Når saltvand lækager , kroppen optager indholdet , og medmindre der er bakterier i implantatet , kan ingen skade komme til mor eller barn .

Placering


Placering af et implantat kan være afgørende i korrekt fodring af en nyfødt . Hvis implantatet er placeret under klappen i brystet , eller gennem armhulen , er dine chancer for amning er højere .

Komplikationer

Hvis et implantat er placeret gennem et snit i areola , kan nerver blive beskadiget , hvilket kan gøre chancerne for amning mere vanskeligt, da nerverne er nødvendige for at stimulere mælkeproduktionen . Også, hvis bryst væv bliver forstyrret , eller mælkekanaler beskadiget på grund af at skære, så er dette minimerer risikoen for at blive i stand til at amme .

Fodring Problemer

Nogle kvinder, der har implantater kan opleve smertefulde overfyldning . Men hvis du fodrer din spædbarn regelmæssigt , kan du minimere dette ubehag .

indstillinger

Hvis du er bekymret om din implantater , tale med din læge om din procedure . Tal med en amning konsulent før og efter dit barns fødsel , især for at overvåge dine barnets vægtøgning for at sikre de får nok mælk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------