Position: hotel888 > 3 >

farerne ved fedtsugning i lårene

   Fedtsugning kan synes at være et mirakel kur mod genstridige cellulite , men alvorlige risici forbundet med denne type af kosmetisk kirurgi . En lille fedtsugning i lårene kan synes enkel og hurtig , men huske på, at infektioner , seromas , kan allergiske reaktioner og infektioner dobbelt eller tredobbelt inddrivelse tid . Og som for dem perfekt formet lår ? Klumper og uregelmæssige former har været kendt for at forekomme

Allergiske reaktioner


Fedtsugning kirurgi udføres , mens patienten er under anæstesi . De lægemidler, der anvendes til at adstadige en patient , som barbiturater og ketamin , kan forårsage alvorlig eller endog dødelig, allergiske reaktioner .

Infektioner


Fordi fedtsugning kræver snit i lårene , er der altid det potentiale, som usunde bakterier kunne indtaste under helingsprocessen . Hvis sårene ikke holdes rene , kan resultatet blive en alvorlig infektion .

Blodpropper


Ofte efter operationen , folk ønsker at sidde eller ligge ned i længere tid . Medmindre lægen udtrykkeligt siger, at sengeleje er en nødvendighed , er det vigtigt at være op og gå rundt for at forebygge blodpropper . Blodpropper kan forekomme i benene og lungerne i længere perioder med inaktivitet , og hvis venstre ubehandlet kan forårsage alvorlige sundhedsmæssige forhold.

uregelmæssig form

Hvis den samme mængde fedt er ikke fjernet fra begge lår , der er en chance at resultaterne vil blive ujævn . Også , hvis lægen ikke har tilstrækkelig uddannelse , kan resultatet efter fedtsugning være klumpet eller underligt formede lår .

Ekstra Skin

Hvis store mængder af fedt er fjernet , kan huden være permanent strækkes til at rumme fedt der er ikke længere i lårene . At slippe af med den ekstra hud , kan en anden operation være nødvendigt at fjerne klapperne af huden . Anden operation betyder en anden runde af anæstesi og større risiko for smitte fra åbne indsnit .

Seromas

Hvis lægen syr indsnit for stramt , væske , der normalt ville blive udvist af kroppen efter en operation bliver fanget under huden . En patient med en seroma bliver nødt til at gøre mindst én returflyvning til lægen kontor for at dræne lomme af væske .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------