Position: hotel888 > 3 >

graviditet efter fedtsugning

   Fedtsugning er en kirurgisk procedure , der fjerner fedtvæv fra kroppen . Det bruges ofte til at re-kontur maven , lår og arme . Da graviditet forårsager betydelige krop forandrer sig , mange kvinder er uafklaret om fedtsugning før graviditeten

Du skal bruge: .
sans for humor
Et ønske om at føle sig normal igen .

Procedure


Fedtsugning udføres af en plastikkirurg . Lægen bruger en tynd slange , der kaldes en kanyle , til at suge isolerede fedtvæv ud af kroppen og re-kontur områder af kroppen . Fedtsugning er ikke en erstatning for vægttab .

Graviditet


Plastikkirurger siger, at det er helt sikkert at blive gravid efter fedtsugning .

Vægtøgning


Du tager på i vægt mens du er gravid og mister den efter barnet er født . Men fede indskud , som blev fjernet ved fedtsugning bør ikke vende tilbage .

fedtceller

Hvis du opnå en betydelig mængde af vægt , mens gravid , er det muligt for nye fedtceller til at vokse . Derudover kan det fedt celler, der ikke blev fjernet ved fedtsugning vokse sig større i løbet af graviditeten .

Expense

Fordi fedtsugning er et dyrt kosmetisk behandling , der normalt ikke er dækket af en forsikring , mange kvinder udsætte fedtsugning indtil efter den fødedygtige er over at få det maksimale udbytte.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------