Position: hotel888 > 3 >

hvad er Juvederm ?

   Brug hyaluronsyre , Juvederm er en fyldstof , der sprøjtes ind i huden til buttede og blødgøre linier i ansigtet og reducere rynker . Godkendt af US Food and Drug Administration , produktet hævder også at give mere varige resultater end de fleste produkter på markedet i øjeblikket

Hvad er hyaluronsyre ?


Den vigtigste ingrediens i Juvederm , hyaluronsyre er et stof , der findes naturligt i huden og musklerne . Dette element er yderst absorberende og er kendt for sine fugtende og volumen fremmende egenskaber på huden .

Sådan Juvederm Works


Oprettet af videnskabsfolk , Juvederm er en ikke-kirurgisk procedure , der administreres af en læge . Juvederm er en gel , der injiceres i den rynker og linjer i huden , der straks gør huden glat og mere fuld . Produktet er designet til at holde mere end et år , og kan endda kombineres med Botox til en mere dramatisk effekt .

Hvem kan bruge Juvederm ?


Alle over 18 kan få tilladelse til at anvende Juvederm men produktet er specielt designet til dem , der ønsker at udfylde linjer omkring øjnene , dybe folder og folder i ansigtet og buttede læberne .

Bivirkninger af Juvederm

Efter at have modtaget en indsprøjtning , kan en individuel oplevelse hævelse , rødme , prikken og ømhed i huden . Symptomer er midlertidige og generelt vare mindre end en uge . Nogle mennesker kan opleve ansigts knuder eller hævelser , som kan tyde på en mere markant virkning , når en læge skal høres

Typer af Juvederm

Juvederm fås i to formler-. Juvederm Ultra og Juvederm Ultra Plus . Juvederm Ultra er designet til at tilføje form og volumen til mild rynker og folder i ansigtet . Juvederm Ultra Plus er mere koncentreret formel til behandling af alvorlige rynker og folder i ansigtet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------