Position: hotel888 > 3 >

hvad er en MRI af hjernen ?

   En MR-scanning er en magnetisk resonans billeddannelse . En hjerne MR er udført så læger kan overvåge en patients hjerne aktivitet . En hjerne MR hjælper med at registrere hjernen traumer forårsaget af ulykker og registrerer også eventuelle forekomster af slagtilfælde og hjerne aneurismer så godt. MRIs bruge en kraftfuld magnetfelt , radiofrekvens bælgfrugter og en computer til at diagnosticere patienter

Forberedelse til MR


Du bør bære løstsiddende tøj , når der foretages en MR-scanning . Du vil sandsynligvis nødt til at ændre til et hospital kjole i stedet for din normale tøj . Du kan ikke bære smykker , body piercing eller har andre metalgenstande på din person , når der foretages en hjerne MR-scanning.

Betydningen af Brain MRI


En hjerne MR anvendes til at påvise hovedtraume . Lægen kan registrere farer til din hjerne som hævelse, indre blødninger og tumorer .

Udstyr


Den MRI-scanner er en lang rørformet maskine . Det er omgivet af en stor cirkulær magnet . Din krop er lagt ud på en seng , så du kan indtaste maskinen til analysen .

Er det smertefuldt?

En hjerne MR er relativt smertefri . Du kan opleve ubehag som følge af at være i et lukket rum . Ud over at forårsage patienter til at blive en lille antsy , skal du oprette MRIs ikke andre kendte bivirkninger .

Hvorfor skulle jeg købe en MR ?

En hjerne MR giver lægen for at se, hvad hun normalt ikke ville se med det blotte øje eller andre billeddiagnostiske udstyr .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------