Position: hotel888 > 3 >

hvad er en hofte ?

   En ny hofte henvises til en kirurgisk procedure , der fjerner en beskadiget hofteleddet , sædvanligvis fra skade eller gigt , og erstatter den med en kunstig fælles . Processen begynder med at udsætte hofteleddet og fjerner kuglen segment og påsætning af kunstige brik til lårben . Enhver skade brusk er fjernet, og derefter udskiftning stikket er forbundet til hofteben . Bolden er sat i stikkontakten , er muskler reattached og incisionen lukkes

Funktion


En hofte udskiftning er normalt foreslås , når andre behandlingsmetoder har vist sig at være ineffektive, og smerten fortsætter , eller hvis patienten oplever knogle tumorer , slidgigt eller osteonekrose .

Typer


En patient har behov for operation vil enten have en samlet hofte eller en minimalt invasiv teknik . Størrelsen af indsnit , 8 til 10 inches eller 2 til 5 inches , er den største forskel på de to metoder.

Fordele


Hip udskiftninger tillade patienter at genoptage daglige aktiviteter, herunder gå, at gå op og ned ad trapper og stigende fra en siddende position uden den smerte, de har oplevet før .

Overvejelser

Det er vigtigt at motionere med en fysioterapeut efter en hofte udskiftning for at forbedre vifte af motion , styrke muskelstyrke og øge blodcirkulationen .

Advarsel

Nogle patienter oplever hofteluksation , en betændelse reaktion på implantatet , blodpropper , infektioner eller unormale knoglevækst efter en hofte udskiftning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------