Position: hotel888 > 3 >

hvad er risikoen for brystforstørrelse ?

   Som med enhver operation , er der risiko for under brystforstørrelse . Før træffer beslutningen om at have denne type af elektiv plastikkirurgi , skal du sørge for at forstå og acceptere de risici og problemer , der kunne forekomme

Infektion


Infektioner kan opstå på enten incisionssted , eller inden for brystet selv. Antibiotika og i alvorlige tilfælde , kan fjernelsen af implantatet være nødvendig.

for stort eller for lille ?


Fordi der er ingen måde at vide præcis , hvad dine bryster vil se ud efter forstærkning er der en chance for at blive utilfredse med det endelige resultat .

strækmærker


Når et implantat er for stor til det omgivende væv at håndtere, kan strækmærker vises på brystet .

forveksling eller skred

Der er altid chancen for, at plastikkirurg placerer implantatet forkert , så brysterne ser ikke symmetrisk . Slip ud af lommen , hvor implantatet er placeret , kan også forekomme , hvilket resulterer i brystet området vises deflateret .

Utætte eller brud

På grund af enten et alvorligt slag mod brystet eller et implantat fejl , kan implantatet begynder at lække eller endog brast , kirurgi med et nyt implantat er den eneste måde at afhjælpe denne situation

Generelt Anæstesi

Generel anæstesi altid bærer risikoen for lammelse , koma eller død . Vær sikker på at du forstår de risici, før man beslutter sig en elektiv kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------