Position: hotel888 > 3 >

hvad man kan forvente efter skulder kirurgi

   Selvom der opereret i din skulder i sidste ende vil føre til nogle skulder nødhjælp , er dette ikke nødvendigvis tilfældet i ugerne efter operationen . På grund af rehab og skulder ømhed , bør en person forvente en god bid af smerte , selv efter kirurgi

en slynge


Din arm vil blive holdt i en slynge i et par uger efter skulder operationen for at give skulderen en chance for at holde fra at være over -stressede .

artroskopisk Effekter


Hvis du har artroskopisk kirurgi , vil du ofte føle sig bedre , selv før den helbredende har afsluttet takket være det faktum , at der ikke er store snit i muskelvæv .

Medicin


Umiddelbart efter operationen , er patienter på baggrund af stærk medicin som Demerol eller morfin til at mindske smerter og hævelse .

Smerter Pumper

En lille tube er nogle gange placeret direkte i en patients skulder efter operationen . Denne tube er tilsluttet den anden ende til en forsyning af smertestillende medicin . Det er i stand til at reducere mængden af smerte du føler , fordi det retter smertestiller til kilden til smerten .

Rehab

Afhængig den omsiggribende operation , bør du forvente flere uger eller flere måneder af rehab for at korrekt opbygge muskler og væv tilbage op i skulder området .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------