Position: hotel888 > 3 >

hvordan du fjerner strækmærker med kirurgi

   Når en person får vægt hurtigt , såsom under graviditet , huden strækker til at rumme den ekstra vægt . Selv om huden er god elasticitet , kan den nå et punkt , hvor de nedre lag tåre i stedet for at strække , efterlader små linjer kaldet strækmærker på overfladen af huden . Da disse pletter aldrig kan gå væk , kan du ønsker at fjerne strækmærker med kirurgi

Du skal bruge: .
Slings
Mindre smertestillende .


1 .

Lav en aftale med en plastikkirurg . Find et bord-certificeret plastik kirurg i dit område for at diskutere kirurgiske muligheder for fjernelse af strækmærker . Du kan udføre en online- søgning via American Society of Plastic Surgeons .
2 .
Diskuter en Fedtsugning som en måde at slippe af med strækmærker , der vises på maven . For at udføre en fedtsugning, vil kirurgen fjerne huden nedenunder navlen . Da dette er et fælles område for strækmærker , vil pletter fjernes så godt.
3 .
Afgør om laser kirurgi er et egnet valg . Laserkirurgi er mindre invasiv og kan udføres overalt på kroppen . Under operationen , fjerner en laser den tynde lag af huden , indtil den beskadigede lag med strækmærker er fjernet . Du kan få brug flere laserbehandlinger før strækmærker har fuldt falmet .

4 .
Fjern strækmærker kirurgisk med dermabrasio behandlinger . Dermabrasio er en ambulant procedure, slipper for strækmærker ved nedfrysning huden og anvender en slibende værktøj til skrot væk lag af huden .
5 .
Følg alle efterbehandling vejledning, når du fjerne strækmærker med kirurgi . Helingsperioden kan tage flere uger , og omfatter anvendelse af cremer og wraps . På et opfølgende aftale , vil lægen vurdere, om behandlingen med held fjernet dine strækmærker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------