Position: hotel888 > 3 >

hvordan er en livsstil lift udføres ?

  

Livsstil Lift --- minimal indsats , maksimal effekt


Bovsnitte , sagging hud og rynker kan alle arbejde sammen om at gøre en føle ældre end vores år . Eller i det mindste ældre end hvad vi føler . En livsstil Lift er en mindre ansigtsløftning , der arbejder for at korrigere sagging og jowling , i kortere tid end en traditionel face- lift og kun bruger lokalbedøvelse . Vær opmærksom på , at en " Livsstil Lift " er en varemærkeregistreret type af kirurgisk procedure , men det kan gøres som en " mini -face-lift "i de fleste kosmetiske kirurger .

hvordan det gøres


En S-Lift er en ansigtsløftning , hvor huden kun er ophævet. Lifestyle Lift er en SMAS ( sub eller overfladiske muskuløs og aponeurtoic system ) . Det betyder, at muskel-og bindevæv er involveret , hjælpe med at fjerne rynker og smilerynker , fordi det er ophævelsen af væv , som du bruger til at gøre ansigtet bevægelser . Først en S-formet indsnit er lavet foran og under hvert øre . Når disse nedskæringer er gjort, er hud faktisk indsamlede og trak til at skabe glathed . Overskydende hud er skåret af igen og mange gange Lipo anvendes til at reducere fedt fra under hagen . Så to sutur er fremstillet , en ved hver øre , der holder denne nye ramme for ansigtet på plads .

Healing


Da denne type kirurgi tager omkring en time og bruger fuld narkose , inddrivelse tid er meget hurtigere end en traditionel face- lift . Men det er ikke frokostpause procedure . Det er en hel del af kirurgi , som involverer at skære og blå mærker , og du behøver at hvile i mindst 48 timer før du gør noget mere anstrengende end at se tv og få dig noget at spise . Og resultaterne ? Du er nødt til at gøre din forskning for at se billeder og høre historier , men generelt kvinder og mænd synes at være meget tilfreds med proceduren . Og et kig på naturlig skønhed og friskhed kan gøre dig yngre , så du kan projicere en yngre udseende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------