Position: hotel888 > 3 >

hvordan livsstil lift arbejde ?

  

Basics


Den Lifestyle Lift er en alternativ behandling for aldrende hud , der erstatter den traditionelle ansigtsløftning . Den procedure har til formål at fast sagging ansigtshuden blev udviklet af en læge i 2001 for at tilbyde patienterne et alternativ til invasiv kirurgi . Lifestyle Lift sker under lokalbedøvelse , er billigere end radikal kosmetisk kirurgi og kræver mindre restitutionstid . Læger skal være godkendt til at udføre en livsstil Lift , i modsætning til traditionelle kosmetisk kirurgi , som kan udføres af enhver læge. Lifestyle Lift er designet til at spænde musklerne i nakken , jawline og ansigt til at reducere forekomsten af rynker , bovsnitte og løs hud . Lifestyle Lift er kun udføres i godkendte centre , der kan være placeret på Lifestyle Lift hjemmeside . Der er omkring 30 centre åbent i 22 stater .

Procedure


Proceduren typisk foregår i lægens kontor og tager omkring en time . Patienterne ligger i en tilbagelænet stol , og lægen nedskæringer og fjerner overskydende hud , meget gerne en almindelig ansigtsløftning . En beroligende såsom Valium gives til de patienter , som vil være vågen for at høre og lugte opskæring og syning . Huden er ikke skrællet helt tilbage som i en traditionel ansigtsløftning , og der er ringe eller ingen fedt , der er involveret sugende . I stedet er de muskler trækkes opad og syet strategisk på steder , der vil holde musklerne op . Det er mest effektive på kæben linje kosmetiske kirurger licens til at udføre Lifestyle Lift normalt anbefale andre kosmetiske procedurer for øje og pande procedurer .

Kandidater


Ikke alle er en ideel kandidat til en livsstil Lift . Dem med for meget fedt i ansigtet bør reducere , inden du forsøger den minimalt invasiv procedure , fordi virkningen ikke vil være så mærkbar . Ideelt set bør patienterne overveje en livsstil Løft i begyndelsen tegn på nedbøje eller for tidlig ældning . De fleste forsikringsselskaber dækker ikke elektiv kirurgi såsom ansigtsløftning , som kan koste op på $ 15. 000. Lifestyle Lift kan være mere egnet til personer med begrænsede ressourcer . Omkostningerne varierer afhængigt af mængden af arbejde, men svinger normalt mellem $ 3. 000 og $ 5. 000 .

Efterbehandling

Hævelse og blå mærker vil fremgå efter Lifestyle Lift , men initiativtagere af proceduren siger eftervirkninger skal begynde at stilne af efter to eller tre dage , sammenlignet med to til tre uger er nødvendige for inddrivelsen fra en større ansigtsløftning . Nedskæringer bør gøres bag ørerne , så ar vil ikke være synlige . Kolde komprimerer og over -the-counter smertestillende er normalt alle , der er nødvendige . Mange patienter er op og overbruses samme dag

Resultaterne skal vare så længe som en ansigtsløftning-. omkring 10 år , før det skal gentages . Lige antal klager og roser kan findes fra tidligere Lifestyle Lift patienter . Tjek prøvelse af lægen og snakke med tidligere patienter af en bestemt klinik for de mest pålidelige henvisninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------