Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan helbrede efter en Kropsløftet

  Kroppen lift er en procedure , der anvendes til at fjerne overskydende løs hud , der ofte opstår efter vægttab . Personer, der er i stand til at opretholde en sund vægt for seks til 12 måneder er de bedste kandidater . Oftest er målet for et organ, liften er at fjerne overskydende hud omkring maven , balder , lår og hofter . Indimellem kan en person kræve en full body lift , som også fjerner hud fra overkroppen . Hvis du overvejer et organ lift, er det vigtigt fuldt ud at forstå, hvad der er involveret i helbredelsesprocessen .

Du skal bruge:
smertestillende medicin
. Sunde fødevarer og kosttilskud .
Behageligt tøj .
Lotion eller ar fløde .

Gendannelse fra kroppen Lift Kirurgi


1 .
Lige før din operation , skabe et miljø i dit hjem , som vil hjælpe dig under helingsprocessen . Gå dagligvarer at sikre at du har sunde fødevarer derhjemme . Opnå komfortable sæder . Sørge for nogen til at hjælpe dig ud i to uger efter din operation . Også være sikker på at du har løst , behageligt tøj at have på .
2 .
Forvent at blive på hospitalet i 1-4 dage efter operationen . I løbet af denne periode vil du blive bedt om at sidde op og gå . Det er vigtigt, at du sidder op og gå så hurtigt som muligt efter operationen , for at undgå komplikationer som blodpropper . På sygehuset , vil du også blive vist hvordan man korrekt pleje din incisioner og afløb .
Umiddelbart efter din operation , vil du blive sat på smertestillende medicin . Oftest er dette er et stof som morfin , der administreres via en IV .

3 .
Lav smertebehandling en af dine første prioriteter , når du ankommer til hjemmet . Når du bliver udskrevet fra hospitalet , vil du have flere smertestillende medicin . Derudover vil du have afløb i din mave og muligvis i andre dele af kroppen , afhængigt af hvilken type af krop lift du har haft . Tag den smertestillende medicin som foreskrevet for de første par dage . Du vil sandsynligvis opleve smerte og hævelse i nærheden af indsnit , samt drænhuller . Smertestillende medicin, vil hjælpe dig med dette . Din kirurg kan have andre forslag til at hjælpe med at kontrollere smerter og hævelse samt .
4 .
Vid , at de første to uger efter operationen tendens til at være den sværeste tid under genopretning . Forvent at hvile i løbet af denne tid . Det er almindeligt at opleve svært ved at stå op eller hugsiddende . Gradvist at øge din rækkevidde af bevægelse . Gang ved korte perioder anbefales at hjælpe din krop 's blodgennemstrømning . Efter de første to uger , vil lægen undersøge dig for at bestemme, hvornår afløb og suturer bør fjernes . Du kan have flere aftaler med lægen en til fire uger efter operationen .
5 .

Følg en sund ernæring planen i løbet af din opsving . Ikke alene er en sund kost afgørende for helingsprocessen , men det kan også hjælpe med alle maven problemer , der opstår fra smertestillende medicin . Fortsæt med at tage noget medicin og kosttilskud , medmindre din læge siger noget andet . Deres læge eller kirurg kan også give dig en speciel diæt til at følge .
6 .
Bær trykluftmanchetten vil du have fået . Det vil bidrage til at mindske hævelse og smerte . Bær denne beklædningsgenstand til enhver tid , bortset fra når du bader . Generelt set vil du være i stand til at bade efter at have forladt hospitalet . Din kirurg vil fortælle dig , når du ikke længere behøver at bære på tøjet .
7 .
Som tiden går og hævelse reduceres , se dine ar begynde at falme og se mindre ud. Mens din ar forbliver , der er nogle behandlinger, du kan bruge til at hjælpe med at reducere deres udseende . Lotion med kakaosmør og vitamin E er ofte anbefales at hjælpe med ar . Du kan også købe over -the-counter ar cremer til at hjælpe .
8 .
Forvent din kropsform ændrer sig dramatisk i løbet af din opsving periode . Mens de fleste mennesker er tilfredse med den måde deres krop ser ud , mens andre måske har svært ved at tilpasse sig deres nye image . Efter operationen , kan du finde det gavnligt at arbejde med en terapeut , præster medlem eller rådgiver til at behandle din krops forandringer .

gode råd og advarsler


 • Giv dig selv masser af tid til at helbrede . Det kan tage op til otte uger til helt helbrede fra et organ lift . Bringe noget til at underholde din , mens du er på hospitalet , som musik , bøger , videospil eller en computer . Hvis du har børn , kan du overveje at have dem bo hos en slægtning den første uge eller to efter operationen . Sørg for at du har en masse puder derhjemme , som du kan bruge til at afbøde din krop . Forsøg ikke at løfte noget tungt i mindst seks uger efter din operation . Vente seks til otte uger , før du genoptager en normal øvelse rutine .
 • Som med enhver anden operation , er det vigtigt at forstå, at der altid kan opstå komplikationer . Hævelse og nogle blå mærker er normale . Serotomas kan også udvikle sig. Der er en vis risiko for infektion så godt. Disse komplikationer kan forsinke din helingsproces.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------