Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan komme ud af en brækket arm som en voksen

  Når en voksen bryder deres arm , og der er en lang helingsproces . Der er to knogler i armen . Afhængigt af brud , det er en mulighed for, at operation kan blive nødvendig . En anden mulighed er en plade og stifter muligvis skal placeres inde i armen . Hvis det er tilfældet denne plade og ben ville være permanent . En støbt vil blive placeret på armen . Efter cirka to uger kirurgen vil gerne se dig , og dette besøg vil være at fjerne stemmer og har x-stråler taget af armen . Sting eller klammer vil muligvis blive fjernet på dette tidspunkt. Og en anden kastede vil blive placeret på din arm for en kort tid . Din næste besøg vil være at fjerne det støbte og arm vil nu blive placeret i en aftagelig skinne . Dette er , når du nu vil begynde behandling i mindst tolv uger. Terapi vil blive cirka to gange om ugen , og der vil være mange øvelser til at gøre derhjemme . I begyndelsen vil dette gøre ondt . Terapi skal startes så hurtigt som muligt , så den arm og hånd ikke låse . Terapi i begyndelsen vil bestå af få fingre, hånd og håndled for at starte bevægelse. Og som din behandling skrider frem , vil du være at få den mobilitet tilbage , så længe du følger de trin, din terapeut giver dig . Hvis du ikke gør disse øvelser chancer er du vil ikke få den mobilitet tilbage i fingrene , håndled og arm

Du skal bruge: .
hospital
kirurg .
terapeut .
tålmodighed .

penge eller forsikring .
beslutsomhed .
tolerance over for smerte .


1 .

Gå til hospitalet har x-stråler for at bekræfte brækket arm .
2 .
Afhængig form for pause , mulighed er kirurgi . Efter operationen en støbt er installeret
3
Efter at være blevet udskrevet fra hospitalet . cirka ti til fjorten dage , og du bliver nødt til at gå tilbage for at se den kirurg at have kastet fjernes og masker eller hæfteklammer fjernes . Mere x-stråler skal tages for at sikre, arm er healing ok . Så en ny rollebesætning er placeret tilbage på armen .

4 .
Næste gang du ser kirurgen stemmer er fjernet , og arm er nu placeret i en flytbar skinne . Nu er du klar til at starte behandling to gange om ugen i de næste tolv uger. Der vil også være øvelser til at gøre derhjemme .

gode råd og advarsler


 • brug for sygeforsikring
 • Terapi vil muligvis få mobilitet tilbage i din arm , håndled og hånd
 • Hvis du ryger helingsprocessen tager længere tid.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------