Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan opretholde normale efter en hysterektomi

  Denne artikel vil lære dig hvordan man kan opretholde en følelse af normalitet efter en hysterektomi

Du skal bruge: .
sans for humor
Et ønske om at føle sig normal igen .


1 .

Det første skridt til at føle normal igen, er at begynde at gøre normale ting , så snart din opsving tillader . Det betyder , at få posten , opvask , tøjvask, motion. Så snart lægen giver dig OK for at gøre disse ting , ikke begrænser dig selv . Jeg begyndte at arbejde , så snart DR tillod det . Og jeg har aldrig følt mig mere frigjort .
2 .
Må ikke have ondt af dig selv . Ikke engang underholde tanken . Når den følelse rammer dig , få dine sko og gå . Gå en tur , hvis du kan tage en lang tur eller dælen shoppe . Disse følelser kan være overvældende , men så længe du opholder dig på toppen af dem, vil du bevare kontrollen . Hvad der virkede for mig mest i disse tider , var at være udenfor. Så når jeg følte mig dårlig jeg gik en tur , eller havde nogen køre mig rundt . Når jeg kunne køre på min egen , jeg gik shopping .
3 .
Pas på din krop . Dette trin er så vigtig . Når jeg havde hysterektomi og sygdommen blev taget ud af min krop , jeg følte befriet . Jeg ønskede at synge og danse og skrige og græde og bare leve som jeg aldrig boet før . Ja , det var tragisk , ja det var smertefuldt , fysisk og følelsesmæssigt. Men denne del er overstået , og det er på tide at komme videre . Everyday Jeg tager min vitaminer , jeg motion og jeg se, hvad jeg spiser . Jeg kan ikke begrænse mig til noget . Hvis jeg vil chokolade , jeg har chokolade bare i moderate mængder. Jeg er også stoppe op og reflektere over de smukke ting i mit liv . Og ikke et sekund har jeg tillade mig at være et offer . Jeg er ikke et offer , jeg er en overlever . Vi har et valg , og jeg vælger at leve lykkeligt . Ja mine led gør ondt , ja de ondt . Ja jeg er en følelsesmæssigt vrag . Ja der er tidspunkter , hvor jeg græde som en nyfødt baby , men jeg ved ikke hengive sig til disse følelser . Tillad dig selv en tid til at mærke det , og derefter gå videre . Tillad dig selv tid til at græde i et par minutter og derefter gå videre . Mit liv er ikke bare tilbage til det normale , er det bedre ! Tænk på dette som en ny chance og tage ansvaret for dit liv !

gode råd og advarsler


 • Så snart DR giver dig ok , gå tilbage til din normal rutine .
 • Walk dagligt
 • Må ikke hengive tanker selvmedlidenhed
 • Forsøg ikke at udøve /træning uden DR's OK
 • Lyt til alle dine DRs instruktioner til de bedste inddrivelse
 • Må ikke gå tilbage til arbejde tidligt , dit sind også brug for tid til at inddrive
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------