Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan vende tilbage til arbejdet efter rotator cuff kirurgi

  Så du tog springet og gik under kniven for at få det nagende skulderskade taget hånd om én gang for alle . Men bortset fra en flaske fyldt med smertestillende og en enorm slynge , hvad har du at vise for det ? Når du har gjort din tid siddende på sofaen i en døs ( og sove på det , i de fleste tilfælde ) , er det tid til at beskæftige sig med realiteterne at have en arm , der kan ikke være meget nyttigt for et stykke tid . Afhængigt af hvad du gør for et levende , går tilbage til arbejdet er blot en af disse realiteter

Du skal bruge:
Slynger .
Mindre smertestillende .


1 .

Tag et brusebad . Det vil ikke være meget let , fordi det skulder er healing . Kom din skjorte ud kan være et stort problem . Fjern sejlet først. Det kommer til at føle weird indtil du har haft en chance for at starte rehabbing skulderen og få dem ud af slyngen i længere perioder af gangen. Løft shirt op over dit gode skulder og dit hoved . Så kan du skubbe det rundt og slukke din anden arm .
2 .
klæde sig på. Desværre , du nødt til at vænne sig til ikke at have en arm i et stykke tid , så får klædt kan være en udfordring , især hvis det er din gode arm , der er lagt op . Du bliver nødt til at lære at gøre ting med din anden arm , indtil dine kirurgisk repareret skulder bliver mere brugbare . Det samme gælder for at gøre og spise morgenmad .
3 .
Hop i bilen og køre . Heldigvis , en kirurgisk repareret rotator cuff virkelig ikke har så meget indflydelse på kørslen , medmindre du kan bare ikke synes at kontrollere din arm , der ikke på Fritz . Hvis din højre arm er i slyngen , er du nødt til at gøre alt med venstre arm , og vice versa . Det eneste tidspunkt, det vil virkelig blive en hindring er, hvis du har en gearstang . Kig ind handel biler til en smule med en person, der har to gode arme .

4 .
Gør dit job . Afhængigt af hvad det job er, kunne dette være en rimelig opgave eller det kunne være umuligt . Hvis du har et skrivebord job , hvor du gør en masse for at skrive og relaterede aktiviteter , er det faktisk temmelig nemt at komme tilbage i sving i tingene . Faktisk kan du endda tage din arm ud af slyngen fra tid til anden og bruge din hånd til kontor aktiviteter . Hvis du bruger din dag skiftende dæk eller dunkende negle , kan du ønsker at tænke på enten at finde en anden type arbejde eller få afspadsering indtil du har haft tilstrækkelig tid til at helbrede .
5 .
Skift din slynge . Efter ca en måned i den store slynge ( nogle gange mindre , afhængig af sværhedsgraden af skaden ) , du ønsker at gå med noget lidt mindre snærende og en masse mindre besværlig . Få en lille slynge fra apotek og slid det. Også , benytte enhver lejlighed , du har for at få din arm ud af slyngen . Dette vil medvirke til at holde muskel atrofi på et minimum .

gode råd og advarsler • Altid konsultere din læge , inden du forsøger at flytte din skulder og før behandlingen startes .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------