Position: hotel888 > 3 >

hvordan man skal håndtere at have anæstesi

   De fleste mennesker er planlagt til en kirurgisk procedure siger, at de er " mere bange for anæstesi end selve operationen . " Den frygt og angst , der stammer fra de ukendte og under drøftet på anæstesi skal behandles for at forbedre patienternes tilfredshed og prognose . For nylig er endnu mere bange for anæstesi vækket af filmen " Awaken . "Jeg er en praktiserende anæstesilæge og fra min erfaring , jeg har lært nogle vigtige punkter, som kan lette patienternes angst og gøre selve operationsdagen en mere acceptabel oplevelse . Min artikel vil uddanne folk om det grundlæggende i anæstesi og hvordan man kan være en patient gennemgår anæstesi . De fleste af frygt er et resultat af ikke at vide " hvad der er anæstesi ? "Den næste del af artiklen vil fokusere på , hvad en patient har at gøre for at modtage anæstesi sikkert . Endelig vil jeg behandle de spørgsmål , der er relevante i patientens præoperative evaluering . Alt for ofte , jeg bruger mere tid berolige patienten ned , før jeg begynder at forklare , hvad anæstesi handler om , og måske hvis folk læser denne artikel, det ville give dem en bedre fornemmelse af, hvad man kan forvente på dagen for operationen . Hvis de får muligheden, vil jeg også gerne henvende sig til andre forskellige emner relateret til sundhedsvæsenet , i håb om at forbedre patient- læge forhold og generelle sundhed . Tak for din tid
1 .
Hvordan skal en patient gennemgår anæstesi .
Trin 1 . Spis ikke noget efter midnat dagen for dine planlagte operation . Hvorfor ? Når du sover , vi ønsker ikke noget mad i maven til at rejse ind i lungerne og forårsage en dårlig infektion .
2 .
Trin 2 . Beder enhver familie mebers hvis de nogensinde har haft en dårlig reaktion på anæstesi før . Hvorfor ? Der er en meget sjælden reaktion på anæstesi kaldet malign hypertermi og den kører i familier , så det er vigtigt at vide .

3 .
Trin 3 . DO Fortæl narkoselægen , hvis du lider af køresyge , har falske tænder eller hætter , er allergisk over for soja eller æg , røg , og alle andre medicinsk tilstand, som du måtte have . hvorfor ? Dette påvirker typen af anæstesi ad de medikamenter , der vil blive anvendt.
4 .
Trin 4 . MÅ IKKE røg , tygger tyggegummi eller slik om morgenen operationen . Hvorfor ? Dette Wil irritere luftvejene og producere for meget mavesyre .
5 .

Trin 5 behøver nogen til at gå hjem med dig . Må ikke køre bil eller ammer i 24 timer efter du har fået anæstesi . Hvorfor ? Anæstesi ophold i dit system for en dag , så du kan stadig være søvnig og løse din saldo , og du ikke ønsker, at din baby til at have nogen medicatins gennem modermælken .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------