Position: hotel888 > 3 >

hvordan man skal håndtere en tommelfinger , der ikke vil bøje sig og en pegefinger , der ikke vil trykke ned

  Hvad gør du , hvis du finder din tommelfinger vil ikke bøje ? Og din pegefinger ( eller pegefinger ) ikke trykker ned ? Du kan have en meget mærkelig , lidt sjælden sygdom kaldet AIN parese-jeg har det , og jeg har lært en hel del i behandlingen med det. Jeg håber, at denne artikel vil hjælpe dig eller nogen du kender godt med denne medicinske særling . ADVARSEL-Jeg er ikke læge og jeg er ikke tilbyder lægehjælp-bare praktiske råd fra en, der har været der

Du skal bruge: .
Tålmodighed
En læge , der vil lytte .


1 .

første , hvad er AIN lammelse ? Det er en lammelse af muskler i tommel-og pegefinger , ofte forårsaget af en kompression langs den forreste interosseous nerve ( AIN ) i armen , som styrer musklerne i disse fingre .
2 .
Hvad er symptomerne ? Tommelfingeren ikke bøje -og pegefinger kan ikke trykke ned . Du ved, hvordan man kan lave en " OK " symbolet med tommel- og pegefinger ? Hvis du har dette syndrom , kan du ikke-forsøget vil resultere i en flad tommelfinger og ofte flade pegefinger ( pegefinger ) . Da jeg fik denne , i begyndelsen , var der smerter i overarmen . Det føltes forfærdelig og varede et par timer. Ofte er det tommelfingeren ser hyper-forlænges. Næste jeg vidste , ville tommelfingeren ikke bøje , og pegefinger bøjet , men kunne ikke trykkes en spraydåse (jeg kunne ikke skubbe deodorant eller barberskum knap , eller type med denne finger ) . Heldigvis er der ingen smerter nu . Men det er stadig underligt ikke at kunne bøje min tommelfinger .
Besøg linket under ressourcer til en hjemmeside , der viser " OK "-tegnet med fingrene , og hvad der sker, når du har AIN parese .
3 .
Hvem skal du se ? Se en ortopædisk læge , helst en hånd specialist .

4 .
Hvad test får du ? Bestemt en elektromyografi , eller EMG , hvori der indgår forsøg den elektriske aktivitet i muskler . Dette er en underlig test , der klæber nåle i armen for at måle elektriske nerveimpulser . De vil sandsynligvis x-ray armen . Jeg havde-i sidste ende-. en nerve MRI ( en særlig MRI )
5
Hvad skal du udelukke ? Første udelukke aftrækkeren . ( Min første læge selv gav mig en kortison skud , til ingen nytte . ) Også , så spørg lægen til at teste for Præstegaarden-Turner syndrom , en meget sjælden tilstand , men en, som du bør tjekke . Nok sagt , fordi det er så sjældent ! Og udelukke karpaltunnelsyndrom !
6 .

Hvad skal du se ud for , når du taler til lægen ? Må ikke haste til kirurgi . Den første hånd specialist jeg gik til ville udelukke udløse tommelfinger , så bekræftede hans diagnose af AIN parese , og ønskede at gøre , hvad jeg kalder sonderende kirurgi skære langs min arm fra håndled forbi albuen til at se på nerverne og dekomprimere dem . Glem det! Må ikke haste . Jeg ventede lidt , og gik til en anden læge . Denne læge beordrede nerve MRI ( noget de første læge bør have bestilt ) og en anden EMG . De bekræftede diagnosen , men lægen ventede . Om min hjemkomst besøget havde pegefinger forbedret så meget, at han rent faktisk sagde " WOW ! " Jeg kan nu trykke knapper på dåser .
Min grundlæggende nonprofessional RÅD-vent . Lægen fortæller mig, at tommelfingeren skulle komme tilbage af sig selv , og ja , nu , nogle måneder senere , er tommelfingeren begynder at forbedre sin egen . Heldigvis gjorde jeg ikke lade den første læge operere !
7 .
Pr. 6/12/09 min tommelfinger er begyndt at bøje igen ! Fra 2010/08/05 det er helt tilbage tonormal

gode råd og advarsler


 • Vær tålmodig-! det er bedre end kirurgi
 • Må din research på Internettet og udfordre læge, hvis han eller hun siger noget mærkeligt . True Story-Jeg er en advokat , og min første læge sagde , "Jeg føler, jeg bliver afsat i en retssag ", når jeg spurgte ham . Jeg svarede , "Nej , ville du vide, hvis jeg var afsættelsen dig . "
 • Jeg er ikke læge-du skal kontakte en læge
 • !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------