Position: hotel888 > 3 >

krav til gastrisk bypass

   Gastric bypass operation udføres for at behandle sygelig fedme . At være en kandidat til denne operation , er der visse krav, du skal opfylde , som er skitseret her

Body Mass Index


De fleste mennesker kan komme i betragtning til gastrisk bypass-operation , hvis deres body mass index ( BMI ) er 40 eller derover . Folk, der har en alvorlig medicinsk tilstand relateret til fedme kan komme i betragtning til operation , hvis deres BMI er mellem 35 og 40 .

Vægt


Mænd der kan overvejes til gastrisk bypass-operation skal være 100 pounds eller mere over deres idealvægt . Kvinder skal være 80 pounds eller mere overvægtige .

Historie


Før en person kan anses for gastric bypass operation , skal hun først forsøge at tabe sig med diæt og motion . Hvis hun undlader at tabe sig med denne metode , kan hun være en kandidat til gastrisk bypass operation .

Motivation

De fleste kirurger kræve gastrisk bypass-operation kandidater at vise, at de er motiverede til at foretage de livsstilsændringer nødvendigt efter at have kirurgi . Dette betyder, at de bliver nødt til at begynde at følge den diæt , motion og medicinske retningslinjer , før operationen er udført .

Alder

Den generelt accepterede alder for gastric bypass operation er 18 til 65 år gammel . Nogle medicinske centre har udført operationen på patienter så unge som 16 . Patienter over 65 kan komme i betragtning til operation , hvis de har en alvorlig medicinsk tilstand relateret til fedme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------