Position: hotel888 > 3 >

laser hår behandlinger for kvinder

   Laser hårfjerning er en langsigtet /permanente hår behandling , der bruger lys til at målrette pigment i hår , ødelægger hårsækkene og giver en længerevarende alternativ til barbering , voksbehandling og bruge rigtige spørgsmål cremer . Der er ingen forberedelsestid til denne procedure , medmindre du vælger at bruge bedøvende creme , på hvilket tidspunkt du vil generelt bare anvende cremen derhjemme , så din hud bliver følelsesløse af den tid, du er klar til din behandling

Du skal bruge:
En følelse af humor .
Et ønske om at føle sig normal igen .

Lasers


Mange forskellige FDA godkendte laser valg er tilgængelige , herunder alexandrit , rubin , diode og de nyere intenst pulserende lys ( IPL ) systemer . Du ønsker måske at tjekke rundt og se hvilke muligheder der er tilgængelige i dit område .

Tidsramme


Behandlinger og længder kan variere med det areal, der behandles, og personens teint , men i gennemsnit er der 3-6 behandlinger fordelt 02:59 måneders mellemrum , og flere behandlinger er forpligtet til at dræbe hår i alle dets vækststadier .

Overvejelser


De fleste mennesker er i stand til at modtage laser hår behandlinger , men de bedste resultater er som regel på lysere hud med mørkere hår ( fordi laseren målretter farve) . Du kan blive øm i et par dage efter behandlingen , så undgå solen i et par uger og være sikker på ikke at plukke eller voks området i mindst tre uger .

Fordele

Fordele omfatter langvarig til permanent hårfjerning eller hår vokse ud igen finere og lettere , hvis det ønskes . Overvej også , at selvom det kan synes dyrt , udgifterne til køb af andre metoder til hårfjerning over en længere periode kan faktisk vise sig at være mere i det lange løb .

Ulemper

Der er ikke en komplet garanti for permanente resultater , kan behandlingen være dyrt oppe foran , og nogle mennesker finder det smertefuldt eller ubehageligt .

Fun Fact

Den nationale gennemsnitlige omkostninger til laser hårfjerning er ca $ 429 , i henhold til American Society of Plastic Surgeons .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------