Position: hotel888 > 3 >

rotator cuff øvelser efter operationen

   Efter rotator manchet kirurgi , øvelser er nødvendige for at styrke musklerne og genvinde fleksibilitet . Nedenfor er nogle af de øvelser kirurgen eller fysioterapeut kan anbefale , at der kan udføres ved hjælp af en øvelse band eller kirurgisk slanger . ( . Se Ressourcer nedenfor for komplette instruktioner til alle øvelser , der er anført )

udsving


Brug et bord eller stol for støtte , bøjer forover så armen til at hænge løst . Først , svinge armen frem og tilbage ( pendul stil ) . Derefter svinge armen i cirkler .

Wall push-ups


Med dine hænder hvilende på en væg i skulderhøjde , læner sig frem , og bøj dine albuer , indtil dit ansigt rører væggen . Push back og gentag .

Indre Rotator Styrkelse


Med din arm bøjet i albuen og holdt mod siden af kroppen , ved hjælp af en øvelse bånd bundet til en dørhåndtag , dreje armen mod kroppen , indtil det rører ved den .

Eksterne Rotator Styrkelse

Holding en øvelse band bundet til en dørhåndtag , med din underarm lænet mod din mave , rotere armen væk fra kroppen .

Wall Klatring fra Side og Front

Alternerende mellem siderne og forsiden af kroppen står over for en mur , med din arm og udstrakte hånd og dine fingre at røre den, begynder at gå fingrene op ad væggen så højt muligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------