Position: hotel888 > 3 >

seng sår og deres behandling

   Moderne læger har metoder til behandling af liggesår , der har udviklet siden 1960'erne . Det er vigtigt at begynde forebyggende foranstaltninger straks , for at holde sengen sår fra forværring

Identifikation


Bed sår er identificeret i fire etaper . Fase 1 er simpelthen et rødt område på huden , der ikke er lettet ved at fjerne trykket . Trin 2 er en ekstern blister eller slitage . Etape 3 opstår, når eksterne og interne skader resultere i manglende blodgennemstrømning og udtynding af huden . Stage 4 omfatter skader på muskler og sener . Stage 4 har døde celler og den levende væv er inficeret så godt, så at dybde ikke kan bestemmes .

Forebyggelse


Bed sår kan forebygges ved hyppigt skiftende våde og snavsede sengetøj . Ultra-absorberende silica-baserede wicking materialer kan bruges på huden , som en engangs ble , for at holde hudceller tør . Den vigtigste måde at forebygge liggesår , er ved hyppigt at ændre patientens position . Hver 2. time anbefales .

Overvejelser


Patienter , der er overvægtige vil have mere pres og friktion lagt på deres kroppe , mens du ligger dørtrin , så de kan have behov for at ændre holdninger oftere .

Behandling

Ud over hyppige ændringer i en patients situation , skal de døde hudceller fjernes for området for at helbrede . Kirurgisk fjernelse af de døde hudceller er den mindst smertefulde for patienten og oftest anbefales.

Recovery

Efter fjernelse af de døde celler, liggesår ofte syet op, og stor omhu er nødvendigt for at forhindre pres fra at være placeret på det berørte område .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------