Position: hotel888 > 3 >

symptomer på en silikone gel brystimplantater brud

   Symptomer på en silikone implantat brud varierer fra person til person . Nogle kan blive syge og udvikle fybromyalgia , mens andre ikke vil endda at realisere deres implantat bristede , indtil de har det udskiftes år senere . Det vigtige ting at gøre, er at være opmærksom på eventuelle ændringer i de samlede sundhedsudgifter , og for at få brystimplantater screenet ofte at sikre, at de er intakte

Fibromyalgi


Ifølge FDA 's forskning , kvinder , hvis silikoneimplantater har lækkende eller er utætte kan udvikle fibromyalgi , som er en smertefuld og invaliderende sygdom .

Silent Brud


Det er meget muligt , hvis ikke mere almindeligt , at have en lydløs brud , hvor kvinden ikke oplever nogen symptomer overhovedet .

silikone Lækage


Når en silikone implantat utætheder , kan den lækkende silikone gå i retning af arvæv kapsel , et tykt lag af arvæv , der bygger op omkring implantatet efter operationen . Hvis den silikone bevæger sig i retning af arvæv , vil det være indeholdt der , og vil ikke flytte andre steder .

Advarsel

Det er muligt for silikone til at lække uden for arvæv kapslen og migrere til andre dele af kroppen , ligesom lymfeknuderne under armen og centrale organer , såsom lungerne .

Key Symptomer

Hvis en kvindes silikone gel implantatet brud , kan det føles mindre fuld eller smigre , og kan bule hvor bruddet er . Dette kan være ledsaget med smerter eller ømhed , hævelse , følelsesløshed , brændende eller snurrende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------